Terugblik #1913
Priveleven
Marijke Mulder- de Leur
Priveleven
03/29/2019
3 min
0

Terugblik #1913

03/29/2019
3 min
0

Wat een heerlijk rustige week hadden we deze week. Geen afspraken, lekker een vrij weekend en door de week alleen de gewone dingen. En ik heb best genoten van deze rust.
Toch heb ik nog best een aantal foto’s weten te maken om deze terugblik een beetje te vullen.

We beginnen deze terugblik dan ook op zondag, want vrijdag en zaterdag waren zo gewoon dat ik niet eens een foto heb gemaakt. De kinderen deden ook thuis dus niet veel bijzonders dat de moeite waard was om de telefoon te pakken om ze vast te leggen. Heerlijk rustig dus.

Zondag ook, maar toen trokken we er eindelijk weer eens met zijn vieren op uit. We wandelen natuurlijk veel vaker in de duinen op zondag, maar de afgelopen weken was het er niet van gekomen. Te slecht weer, of andere afspraken.
We kozen deze keer voor een andere ingang, om de bunkerroute te lopen. Toevallig sluit het heel goed aan met het project waar A op school mee bezig is over de Tweede Wereldoorlog. De route was nog best lastig te vinden, maar we hebben er een aantal gevonden. Wellicht lopen we volgende keer de hele route.

Terugblik_1913

Terugblik_1913

Terugblik_1913

Terugblik_1913

Terugblik_1913

Daarna zijn we even bij Hanneke langs gegaan om de nieuwe dakkapel te bewonderen. De dakkapel is mooi, maar binnen moet alles nog gebeuren. De badkamer, de slaapkamer van A. Daar gaan nog wel wat uurtjes werk in zitten.Terugblik_1913
Bij mijn ouders hebben we daarna gezellig Chinees gegeten.

Maandag mocht T voor de tweede keer naar logopedie. Een paar handvatten mee gekregen om de de woorden die hij moeilijk vindt te oefenen.Terugblik_1913

En woensdag nog een trots moment voor mama. T wilde graag met vriendinnetje H spelen. Ze spelen altijd bij ons, want T durft niet ergens te spelen waar hij het niet kent. Bij zijn eerste speelafspraakje ben ik meegeweest en toen ging het daar goed. Maar bij anderen, nee echt niet…..
Toch hebben we hem deze keer weten over te halen. Mama moest wel nog even mee. Dus stonden A en ik ook bij vriendinnetje H thuis. Gezellig hoor. Maar na een paar minuten was het tweetal al gezellig aan het spelen en besloten we te vragen of mama dan nu wel naar huis kon, of dat hij mee naar huis ging. Hij bleef toch maar daar eten en spelen. Goed zo kerel! Mama is trots dat je deze stap ook weer hebt genomen.

Woensdag en donderdag sloten we ook het winterseizoen van de tennis af. De laatste lessen in de hal, nou ja, woensdag was het zo mooi weer dat ze naar buiten mochten. Nu mogen ze weer lekker elke week naar buiten. Hopelijk werkt de temperatuur dan ook een beetje mee.

Hoe was jullie week?

Reacties
Categorieën