30 november 2018 
2 min. leestijd

Terugblik #1848

Ik kan er nog steeds niet aan wennen dat Sinterklaas alweer in het land is. Wij moeten zoals gewoonlijk alle inkopen weer op het laatste moment doen, dus deze week hadden we een relatief rustige week.
Maar meer dan genoeg Sinterklaas.

Vrijdag hadden we een rustige dag. Lekker een beetje hangen na de zwemles en de tennisles en uitrusten van de week. T en ik bleven zelfs thuis terwijl R met A naar de tennis ging. T was echt moe en moest op tijd naar bed. Nou ja op tijd werd het niet, maar hij heeft heerlijk op tijd zijn pyjama aangedaan en nog even op de bank gehangen.

Zaterdag ging ook snel voorbij, na uitslapen, de bibliotheek en een rustige middag mocht nog wel de schoen gezet worden. T hoopte dat hij deze keer echt een cadeautje zou krijgen. Want vooralsnog zat er steeds voornamelijk een klein beetje snoep in. Hij deed dan ook erg zijn best met zingen. Niet helemaal zuiver en soms wat voor de muziek uit, maar aan enthousiasme geen gebrek. En dat moest natuurlijk beloond worden.
Vorige week hadden ze bij oma de schoen gezet, dus deze week zaten er zomaar 2 cadeautjes bij de schoen. Nou hij was de hele dag helemaal blij.Terugblik_1848

In de middag was ik even op pad naar een condoleance. Wat mooi als iemand thuis opgebaard kan zijn. Een mooie manier van afscheid nemen.

Maandag begonnen we dan aan de surprise van A. Nou ja, zij begon met name aan de surprise. Wat het is, kunnen we natuurlijk nog niet verklappen, maar ik beloof je dat we dat goedmaken op 5 december.Terugblik_1848

Dinsdag hadden we op school een voortgangsgesprek voor A. Een voortgang over het schooladvies. Zij had in juni het voorlopige schooladvies VWO gekregen en dat is gehandhaafd. Zij was zelfs nog wat in niveau gestegen met de laatste toetsen tot haar eigen grote verbazing.
En we hebben nieuwe afspraken gemaakt over compacten van de lesstof zodat er tijd overblijft om aan uitdagingen te werken. En ook in de plusklas gaat zij aan haar eigen uitdagingen werken. Die liggen ook op het gebied van sociaal emotionele ontwikkeling.

Woensdag waren we natuurlijk weer een uurtje tennis kijken. Hoewel T liever Ipad kijkt. En natuurlijk weet hij altijd wel iets te drinken of een zakje chips te scoren.Terugblik_1848

Donderdag waren de Pieten op school geweest. Traditioneel een rommeltje in de klas en een cadeautje in je schoen. Terugblik_1848Dit jaar had Sinterklaas gezorgd dat iedereen hetzelfde cadeau in zijn schoen kreeg, leuk van groep 1 tot en met groep 8Terugblik_1848

En hoe was jullie week?

Reactie plaatsen