Priveleven
Marijke Mulder- de Leur
Priveleven
07/13/2018
1 min
0

Terugblik #1828

07/13/2018
1 min
0

Nog geen vakantie hier, helaas. We zijn er wel aan toe. Hoewel ik ook nog wel een beetje opkijk tegen 6 weken de kinderen thuis. Als je ziet en hoort hoe ze nu af en toe met elkaar omgaan dan worden het hele lange weken…. Hopelijk is dat ook gewoon de vermoeidheid van alle drukte, activiteiten en het mooie weer. Ze gaan toch stiekem later naar bed dan we eigenlijk zouden willen en moeten toch nog naar school. Vermoeiend dus.

Vrijdag mocht A met en vriendinnetje samen helpen bij een kinderfeestje. Een griezelfeestje, dus zij werden in no time omgetoverd tot een zombie en een griezelige professor en ze hadden de grootste lol om de jongens aan het schrikken te maken.
We aten daarna gezellig mee met de feestvarkens en hadden dus eigenlijk best een geslaagde middag en avond.Terugblik_1828

Zaterdag vierden we dat mijn bijlessen geholpen hadden. We waren uitgenodigd voor een BBQ en dat werd een gezellige avond. En trots op haar en een beetje op mijzelf dat de bijlessen geresulteerd hebben in een cijfer voor het centraal examen dat een punt hoger lag dan dat van het schoolexamen.

Zondag speelden A met papa het ouderkind toernooi. Ze wonnen alles en het belangrijkste eigenlijk, papa’s enkel deed het ook erg goed. Terugblik_1826

Maandag en dinsdag stonden in het teken van speelafspraakjes. A heeft geen huiswerk meer en daar moest van geprofiteerd worden. Ook T vond het wel weer een keer gezellig om te spelen. En we hadden nog een uitje naar het gemeentehuis, want de id kaarten van de kinderen moesten vernieuwd worden.

Woensdag was weer een dagje tennisbaan en donderdag gewoon school. Op het weekend na geen hele bijzondere week dus eigenlijk. Maar de energie is dan ook op, dus we doen gewoon nog even rustig aan. Bijna vakantie. Nog 1 week school te gaan. En die is nog best pittig met een verjaardag, voorlopig schooladvies en natuurlijk het afsluitende schooltheater.

Hoe was jullie week?

Reacties
Categorieën