04 februari 2018 
in Tags
3 min. leestijd

The unsuccessfull adulting tag

M:Wat is onvolwassen eten? Ik heb werkelijk geen idee, pannenkoeken, patat? Of juist een doosje smarties? Volgens mij bestaat er geen verschil en ik eet dus alles, zo lang ik het lekker vind. Maar als ik dan het meest onvolwassen eten moet noemen, een left over kerstkransje, zo’n schuimkransje.
H: Vissticks en ik vind ze nog geen eens lekker ook.

M:Dan moet ik wel echt ziek zijn. Want anders ga ik eigenlijk nooit voor 22:00 naar bed.
H: Soms. Als ik moe ben dan wil ik wel eens voor tienen naar bed gaan. Maar meestal is het iets na 22:00

M: Ik denk dat dit het jeugdjournaal is. Verder worden de meeste kinderprogramma’s namelijk op de telefoon of tablet bekeken.
H: Ehm….., jeugdjournaal waarschijnlijk ook.

M: Ik denk dat ik dat dus vergeten ben. Ja ehh hoe moet ik dat nou weten dan. Of het moet zijn dat ik vanochtend keukenrollen had willen kopen, maar dat dat niet gelukt is, herinner ik me op eens.
H: Ik ben vanochtend vergeten op de notitielijst voor boodschappen te kijken en daar schrijft iedereen op wat ze nodig hebben of bijna op is.

the-unsuccessfull-adulting-tag

M: Heel lang geleden wel denk ik. Maar ik heb niet eens een pyjama. Dus dat wordt lastig.
H: De laatste tijd niet meer maar als kind wel eens.

M: Ik knijp zeker wel een puistje op mijn gezicht uit. Die moeten gewoon echt weg.
H: Puistjes knijpen, neuspeuteren, aan de komt krabben, eigenlijk alles wat een ander ook doet maar het niet zegt ;)

M: 0. Ze raken bij mij nooit kwijt. Dat moet ik even afkloppen…. En als er een stuk is doet ik de andere ook meestal gelijk weg.
H: Geen.

M: 🆕 met name op Instagram om aan te geven als ik een nieuwe post heb geplaatst. Maar ik vind het maar een saai ding.
H: Het duiveltje. 3:

M: Ik zwaai naar mensen in auto’s omdat ik ze herken aan hun auto en nummerbord. Niet omdat ik de mensen erin herken. Soms kom ik dus ook wel eens iemand tegen waarvan ik de auto herken, maar dat is dan iemand van een straat waar ik vaak doorheen loop. En ken ik alleen de auto en niet de mensen.
H: Ik vind StarTrek, StarWars en dat soort series echt leuk

M: Rijst, die werd niet goed droog, maar bleef enorm plakkerig. Helaas, maar het smaakte er niet minder van.
H: Ik moest laatst geloof ik nog op zoek naar nieuwe pannen omdat de sushirijst heel erg was aangebrand.

M: Volgens mij ga ik dan meestal krampachtig doen of het niet ongemakkelijk is, dus over luchtige dingen praten alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Alleen voelt dat dan ontzettend ongemakkelijk. Of het zo overkomt? Geen idee, dat durf ik dan echt niet te checken…..
H:Frummelen met mijn handen of ze tussen mijn benen verstoppen.

M: Ik heb nog nooit een rekening verstopt.
H: Dat heeft geen zin dat is struisvogelpolitiek.

Welke lelijke emoji’s gebruik jij meestal?

Reactie plaatsen