11 mei 2018 
2 min. leestijd

Terugblik #1819

Wat was het heerlijk weer de afgelopen week. En onze kinderen hadden nog vakantie dus hebben we ook lekker kunnen genieten ervan maar ook was het weer een drukke week.

We begonnen de week in Duitsland. Wij waren met de caravan naar de Vulkaan-Eifel. Een prachtig gebied met leuke wandelgebieden en mooie plaatsjes. Zeker een aanrader dus. Ook hier was het heerlijk weer en wij konden dus lekker wandelen en op speurtocht naar caches. En op een enkele na hebben we er ook heel veel gevonden al was het soms best een eind lopen. Een dag van 15 km en een dag van meer dan 10 km hakt er soms best in. Lekker een dagje minder doen en een beetje spelen en lezen in de zon was dan ook heerlijk.

Vooral Q heeft zich heerlijk vermaakt. Hij verzamelt mineralen en edelstenen en kon in Cochem in een winkeltje vele stenen vinden die hij nog niet in zijn verzameling had. Met handen vol stenen liep hij naar de kassa.

Vakantie Vulkaan-Eifel

Op zondag moesten wij helaas weer terug naar huis. Kruimeltje vind het wel gezellig in de auto zo naast de kinderen.

Manlief en ik moesten weer aan het werk. De kinderen mochten nog een weekje genieten van hun vakantie.

En dat deden ze dan ook. Dinsdag stond in het teken van winkelen. Samen met A ben ik op pad geweest voor leuke zomerse kleding. Om de een of andere reden had ik meer nodig maar kwam zij met meer thuis. Hmmm, waar ging het fout? En een middagje shoppen is niet compleet zonder een lekkere lunch. Een broodje gezond met eiersalade en een smoothie met yoghurt banaan of aardbei. Jummie!

Terugblik shoppen

Ook viel er nog veel op te ruimen na een week vakantie. Wasjes die gedaan moesten worden, spullen die weer op hun eigen plek moesten en spullen die een eigen plek moesten krijgen. Genoeg om te doen. Maar ook buitenshuis in de achtertuin en in de moestuin moest hard gewerkt worden. Planten snoeien, zaadjes planten, onkruid wieden en noem maar op. Gelukkig was het heerlijk weer dus het was geen straf. En ik had een beetje hulp van T, de zoon van Marijke. Hij logeerde bij oma en wilde maar wat graag helpen. Omdat hij wilde helpen kwam A, A en Q ook mee. Vele handen maken licht werk maar vele voeten lopen wel in de weg!

Donderdag had ik een extra dagje vrij. Iets met kantoor en Hemelvaart. Een luxe die ik niet gewend was vanuit de verpleging. Even lekker ontspannen dus en genieten van een dagje vrij, ahum. En ondertussen even boodschappen doen, een kamer opruimen, en etc etc natuurlijk.

Hoe was jullie week? Ook zo genoten van het zomerse weer?

 

 

Reactie plaatsen