04 augustus 2017 
1 min. leestijd

Terugblik #1731

We hebben, net zoals de rest van Nederland, vakantie. En wat doen wij zoal in de vakantie? Dat gaan wij jullie nu vertellen…….

Moestuin

Wij hebben een moestuin en dat is veel wieden en soms water geven. Maar het is in deze tijd ook oogsten. En dat is leuk maar ook hard werken. Met die oogst moeten we dan ook nog eens iets. Dus snijden wij in de vakantie courgettes in blokjes, breken we sperziebonen en stoppen we de boel in de vriezer of in potjes. En iedereen kan een steentje bijdrage zoals je ziet op de foto.

terugblik1731

Natuurlijk helpen ze niet met alles, dat willen ze ook niet. Maar een uur lang sperziebonen afhalen met drie man is best gezellig.

Gamen

Daarnaast word er enorm veel gegamed. Met dopjes in de oren om ondertussen te praten met vrienden die mee spelen. Hier kunnen ze echt dagen achter elkaar zoet mee zijn. En het weer was niet altijd geweldig dus werd er veel gegamed.

terugblik31

Opruimen

Een van de vaste rituelen in de vakantie is het opruimen van de slaapkamers. Even alles uitmesten, soppen en opruimen. En het resultaat  is weer heerlijk frisse opgeruimde kamers. En dit ging weg! Een klein boekenkastje van A, geen spullen meer om erin te doen en ze vond hem ook erg kinderlijk. Dus Q, en A ook, hebben de kast uit elkaar geknutseld. Ook ruimde ze allebei een vuilniszak vol met kleine en achter gebleven afval op.

En wat houdt jullie allemaal bezig?

mamasliefste
Door

mamasliefste

op 04 Aug 2017

Lekker bezig in de vakantie! Wij hebben eigenlijk niet zoveel gedaan, behalve wat uitstapjes. Ik moest ook nog gewoon werken en de meiden gingen naar de BSO

Reactie plaatsen