Kinderen
Hanneke Koper-de Leur
Kinderen
08/16/2017
1 min
9

Zelf naar de fysio

08/16/2017
1 min
9

A heeft last van der knie. Het is er soms wel en soms niet. Dat is lastig want elke keer als je denkt, nu gaan we naar de huisarts, gaat het ineens weer een tijdje goed. Maar vlak voor de vakantie was het weer raak. Bij het knielen en buigen van der knie heeft ze moeite hem weer te strekken. Net of er een blokkade optreedt en hij niet verder kan. Gelukkig word de knie niet dik of rood maar pijnlijk is het wel. Af en toe loopt ze dan ook even mank. De volgende dag is alles weer helemaal normaal.

Huisarts

Toch maar een afspraak gemaakt bij de huisarts want helemaal normaal is het natuurlijk niet. Via de huisarts kregen we een verwijzing naar de fysio. A ging daar heen samen met pa en de fysio vond een overbelasting van een pees en irritatie daardoor. Ze kreeg wat oefeningen en er werd een nieuwe afspraak gemaakt.

Fysio

Die afspraak was op maandag maar ik heb ergens in mijn hoofd dinsdag opgeslagen. Toen A naar de fysio moest was ik dan ook niet thuis. Ik stond in de moestuin in de stromende regen groentes te oogsten. Vanwege de regen lag mijn telefoon in de auto en ik was dus niet bereikbaar. Ook manlief was niet thuis vanwege een vergadering. Gelukkig was hij wel telefonisch bereikbaar.

Alleen

Al met al is A dus in der eentje naar de fysio gegaan. Verwijsbrief meegenomen, die was manlief de vorige keer vergeten, en netjes op tijd zat ze in de wachtkamer.

Blijkbaar is het ook normaal dat kinderen van die leeftijd alleen komen want toen ik achteraf vroeg of de fysio niet raar opkeek dat ze alleen was zei zij van niet. Na wat oefenen en opdrachten voor thuis mocht A weer naar huis. Ze heeft keurig een afspraak gemaakt voor een vervolg en deze meteen in de digitale agenda geplaats.

fysio

Stom en Trots!

Ik ben vind mijzelf erg stom dat ik de afspraak ben vergeten maar ik ben supertrots op mijn grote meid. Als een volwassenen heeft ze het op gepakt en is ze de gemaakt afspraak nagekomen. Alleen er naar toe, alleen in de wachtkamer en zelf een afspraak maken. Ik neem mijn petje voor der af!

Reacties
Categorieën