02 december 2016 
1 min. leestijd

Terugblik #1648

Hey zus,

De Sinterklaastijd zit er weer bijna op. Oh wat zal dat hier in huis weer rust geven. Nou ja, tenminste dat hoop ik. In elk geval is de surprise af, ingeleverd en wordt hij vandaag uitgepakt. Natuurlijk vieren we volgende week nog wel pakjesavond. Maar diezelfde avond, zullen we het lied Dag Sinterklaasje extra hard ten gehore brengen hoor. Het is leuk, maar ik ben zo blij dat hij weer weggaat die beste man.

Afgelopen week, was dus best druk. We knutselden regelmatig aan de surprise, iets met verf die niet direct dekkend was, dus we moesten meerdere lagen verven. En laten drogen. Dus dat kost tijd.
Daarnaast heb ik denk ik meer dan 1000 keer de Sinterklaas Cd’s mogen luisteren. Vorig jaar had T het concept van Sinterklaas door, maar dit jaar begrijpt hij alles. Als hij dus niet zingt dan, vertelt hij wel over de schoorsteen, of over het Sinterklaasjournaal en alles wat er maar gebeurt rondom dit feest. Klinkt gezellig hè. Maar aan de andere kant levert het hem ook genoeg stress op, want zijn oren doen het niet. En zijn mond, met name het brutale deel, doet het te goed.
Zelfs de brief van Sinterklaas mocht niet baten. Dus ik hoop volgende week weer op rust……

Maar hij was dus ook zeker wel onder de indruk dat bij A in de klas de schoenen door Piet aan het plafond waren gehangen. Dar heeft hij het weekend wel over doorgepraat. Het weekend was overigens wel gezellig. R was veel sporten en daardoor deze keer lang weg, maar de kinderen speelden dat ik hun hotelgast was, inclusief een pannenkoek op bed. Kijk ze er nu ook zo lief naast zitten ;)
terugblik_1648

Dinsdag stond ik weer een dag op een school. Lekker druk zo in de Sinterklaastijd, maar het was wel lekker werken hoor. Even weg van de eigen kinderdrukte. Op een of andere manier zijn die van een ander toch altijd wat makkelijker te handelen dan.

Woensdag waren we bij Zwarte Piet op bezoek bij ons in de supermarkt. De grote meiden. A en een vriendin, wilden ook wel op de foto. Graag zelfs en lekker snoep bietsen natuurlijk. T durfde niet zo goed, uiteindelijk samen met mama durfde hij wel. De schat!terugblik_1648

Nog even volhouden en dan is volgende week Sinterklaas de deur al weer uit. Jeetje de tijd gaat belachelijk snel altijd in deze periode, maar ik kan eerlijk gezegd geen Sinterklaasliedje meer horen ;)

Hoe was jullie week?

Nicole Orriens
Door

Nicole Orriens

op 02 Dec 2016

Ik vind het ook niet erg dat Sinterklaas na maandag weer vertrekt.

Marijke
Door

Marijke

op 02 Dec 2016

Nee ik denk dat er nog velen er hetzelfde over denken

Reactie plaatsen