30 september 2016 
2 min. leestijd

Terugblik #1639

En dan is het alweer mijn beurt voor een terugblik op mijn week. In het begin was het een heerlijke normale week. Ik ben hard aan het breien voor een jurk voor A. Ik gebruik een nieuwe techniek dus ik ben wel al drie keer opnieuw begonnen. Maar nu lijkt het toch wat te worden. Er zitten nog wel een hoop fouten in maar die zie je niet op het eerste gezicht dus ik laat het zo.

In het begin van de week hadden we natuurlijk gewoon school. Ook de sportclubjes gingen lekker door.

Het weekeinde was wel speciaal. Zaterdag heb ik met Q een hele berg courgettekoekjes gebakken van de oogst uit eigen tuin. We hebben twee keer het recept gemaakt en een deel deeg ingevroren. De kinderen hier vinden de koekjes echt heel lekker dus was mijn zoon erg blij met de grote hoeveelheid courgette die onze tuin opbracht want ik had koekjes beloofd van alle courgettes die nu nog uit de tuin kwamen. Het gaf wel een enorme bende in de keuken, hihi.

Zondag was een soort feestdag voor A. Ze ging samen met twee vriendinnen en een moeder naar de tina-dag. Ze vond het geweldig. Toen ze thuis kwam zat ze vol verhalen. Ze had Maan gezien en een handtekening gekregen, en Teske ook gezien. Ik moest even vragen wie dat waren want ik kijk dus bijna nooit tv maar ze bleken van de Voice te zijn. Misschien dat jij ze wel kent.

Terwijl A in Duinrell rondliep was ik met Q naar Almere voor de eerste badmintonwedstrijd van het seizoen. Ik ben zo trots op hem en het team want ze wonnen! Ze speelde hartstikke goed ondanks dat de tegenstanders soms wel anderhalve kop groter waren. In de middag bleven wij lekker thuis en Q speelde een spelletje op de computer.

terugblik

Maandag heb ik lekker gewandeld en een heleboel tijd besteed aan het schrijven van nieuwe blogs. De kinderen waren op school en manlief aan het werk. Dat is voor mij de meest ideale tijd om te schrijven, zonder afleiding.

En kijk wat leuk, rechtsonderin de foto. Een speciale editie “One man and his Dog”. Herinneringen aan vroeger dat die ouwe hond bij de tv stond te springen omdat de schaapjes er weer waren. Kruimel vond er niks aan dus ik keek alleen.

Woensdag ging A op kamp. Daar vertel ik later wel wat meer over. Ik moest wel even slikken toen ze wegreed op haar fiets. Zij niet hoor.

Q en ik hadden dus lekker drie dagen samen. We aten soep en hotdogs. Hij mocht lekker kiezen maar ik ben na twee dagen brood etc wel weer toe aan groentes.

Verder kocht ik een nieuwe tas, en ik ben er erg blij mee. Ook ben ik voorbereidingen aan het treffen voor een traktatie en taart voor Q’s verjaardag.

Nicole Orriëns
Door

Nicole Orriëns

op 30 Sep 2016

Wat goed dat je het volhoudt dat breien als je al drie keer opnieuw moest beginnen. Ik zou het werkje dan in een hoek gooien.

Hanneke
Door

Hanneke

op 30 Sep 2016

Dank je. Dat was ook wel een optie maar ik wil het ook graag doen dus.......

Alex
Door

Alex

op 30 Sep 2016

Dit moet ik toch echt fout keuren hoor. Ik ben zo trots op hem en het team want ze wonnen! Je moet niet trots zijn op het resultaat. Beter trots zijn op gedrag en handelen op de baan. Een slag die nu goed gaat. Nooit op resultaat.

Hanneke
Door

Hanneke

op 30 Sep 2016

Je hebt helemaal gelijk. Ik was ook trots geweest als ze hadden verloren want ze hebben goed gespeeld. En ik ben wel blij voor ze dat ze hebben gewonnen.

Reactie plaatsen