14 oktober 2016 
1 min. leestijd

Terugblik #1641

Wat hadden jullie vorige week een lekker normaal weekje. Wij hadden het afgelopen week heel wat drukker maar dat kan ook haast niet anders met een verjaardag.

Q was jarig en de traktatie hebben jullie al voorbij zien komen. Maar een verjaardag is natuurlijk niet alleen een traktatie op school. Zeker niet als ze op basisschool leeftijd zijn. Dan moet er namelijk ook een feestje komen. En dat vierde wij op vrijdag meteen uit school. We zijn gaan midget-voet-golfen. En natuurlijk moesten er vriendjes mee. In totaal hadden we 9 man rondhollen op de baan en ze vonden het harstikke leuk. De voetgolf was nog best moeilijk, ook voor de voetballertjes onder ze. Als afsluiting een patatje en snackje en voor we het door hadden was dit feestje alweer een feit.

terugblik41

Zaterdag hadden we het “grote mensen feest”. Het was gezellig zo met de opa’s, oma’s, ooms en tantes. De kinderen speelde lekker wat buiten en de allerkleinste speelde lekker binnen. Met was soep en broodjes als avondeten was het een gezellig middag/avond. De taart hoort er natuurlijk ook bij maar daar komt een apart blogje over binnenkort. Het was wel een waar kunstwerk, vind ik zelf, en nog lekker ook.

Zondag speelde Q een wedstrijd als invaller in een hoger team. Hij moest best aan de bak maar bracht het er aardig vanaf. Hij ging met manlief zodat ik met A andere dingen kon doen. Wij hebben in de tijd dat de mannen weg waren A haar kast opgeruimd, koekjes gebakken en een vosje van fondant gemaakt. Zijn ze niet schattig geworden?

En na drie drukke dagen is het dan lekker dat op maandag de school weer gewoon begint. Alhoewel gewoon. Het bleek dat A al aan de eerste CITO-toetsen begint, de begin groep 8 toets. Aaargh, ik wist niet eens dat die bestond. Na de herfstvakantie maken ze de toetsen af maar spelling en woordenschat zijn al aan de beurt geweest.

En nu gaan we eerst even genieten van de vakantie. Hoe was jullie week?

Vlijtig Liesje
Door

Vlijtig Liesje

op 14 Oct 2016

Nog gefeliciteerd met de verjaardag.De week hier was gelukkig eindelijk eens wat rustiger.

Hanneke
Door

Hanneke

op 17 Oct 2016

Heerlijk.

Reactie plaatsen