17 februari 2017 
1 min. leestijd

Terugblik #1707

En dan is er alweer een week voorbij. Een week die in het teken stond van disco, sneeuw en natuurlijk school.

Vrijdagavond begin het hier heel poederig te sneeuwen maar door de kou die we ervoor hadden gehad bleef het eigenlijk meteen liggen. Dat was een mooi gezicht toen we naar de jaarlijkse schooldisco liepen.

De kinderen hadden veel plezier op de disco en natuurlijk was het alweer veel te snel afgelopen. Maar ja 21:30 is toch al best laat op de basisschool. Wat we niet hadden verwacht was dat de volgende ochtend er heel veel sneeuw bij was gekomen. Het was nu echt sneeuw geworden en het bleef ook maar sneeuwen. A is zelfs lopend naar haar dansles gegaan omdat de wegen en fietspaden niet begaanbaar meer waren. Al snel lag er meer dan 5 cm, dat hebben we hier aan de kust heel lang niet gehad. De middag was het dan ook lekker naar buiten. Eerst nog even met de hond naar het park en daarna met de buurtkinderen sneeuwballen gooien. Dolle pret dus.

Zondagochtend lag er nog meer sneeuw maar ook het zonnetje scheen dus de sneeuw begon al snel te smelten. Toch hebben de kinderen weer heerlijk buiten kunnen spelen. Dit keer werd er met de buurt een sneeuwpop gemaakt. Met andere woorden wij hebben heerlijk twee dagen sneeuwpret gehad.

terugblik7

Maandag was het natuurlijk weer tijd voor school. Geschiedenis, rekenen en taal werden getoetst. De uitslagen laten nog even op zich wachten, dat zal wel na de vakantie gaan worden.

Woensdag had Q een feestje van een vriendje. Ze gingen gezellig naar de Batman-legofilm. A had gewoon dansen en omdat het de laatste week voor de vakantie was mocht ik komen kijken. Vaak heb ik daar de tijd niet voor omdat Q op dezelfde tijd badminton moet spelen. Maar dit keer dus wel en ze vond het leuk als ik ook kwam.

Donderdag namen we afscheid van een meester op school. Hij is met pensioen gegaan dus de kinderen hebben een klein feestje gevierd op school en daarna mochten de ouders ook gedag komen zeggen. Ik vond het een fijne meester dus ik ben even langs gelopen. Hij heeft ons heel goed geholpen toen er problemen waren met Q in de klas en ik hem daar dankbaar voor.

Ook kregen de kinderen hun rapport mee en begint de vakantie! Een week lang lekker alleen doen wat wij willen! En wat wij gaan doen allemaal dat lezen jullie binnenkort.

In elk geval wil ik jullie allemaal een hele fijn vakantie wensen de komende week!

Reactie plaatsen