01 april 2016 
1 min. leestijd

Terugblik #1613

Hoi Zus,

Het was hier weer een leuke week met eieren en achtbanen! Lees je mee?

Het begon vorige week met een vrije dag! Heerlijk Goede Vrijdag voor de kinderen. Beide hadden een speelafspraakje geregeld en manlief ging het schoonmaken van de achtertuin afmaken. En ik? Ik ben gaan werken.

In de verpleging staat het werk nooit stil dus ook zaterdag en zondag, eerste paasdag, heb ik gewerkt. Maar niet voordat we uitgebreid ontbeten hadden en natuurlijk eieren hadden gezocht. Eigenlijk moet ik zeggen dat de kinderen eieren hebben gezocht en ook verstopt. Ze zijn hier te oud om nog mee te mogen doen met de georganiseerde eierzoekactiviteiten. Maar dat wil niet zeggen dat het niet leuk is om te zoeken. Vooral Q gaf aan toch wel eieren te willen zoeken.

terugblik13

Nu vinden ze hier het verstoppen ook leuk dus ik laat A eerst verstoppen en Q zoeken en daarna andersom. En ik denk dat ik degene ben met het meeste plezier erin.

Tweede paasdag hebben we een bezoekje gebracht aan het nieuw geopende tuincentrum hier in de buurt. Meteen even wat spulletjes voor de tuin meegenomen die we toch nodig hadden. Daar nog even een kopje thee gedronken. En die was helaas niet zo lekker. Ik ben niet erg kieskeurig in mijn thee, zolang hij zwart is tenminste, maar deze was echt vies bitter. En zo sterk had ik hem echt niet gemaakt. De smaakjes thee ervan was erg chemisch qua geur dus die heb ik maar helemaal niet geprobeerd. Toch jammer.

Dinsdag hadden de kinderen een studiedag en zijn we, met de rest van Nederland zo bleek, naar de Efteling geweest. Het was best wel druk en de gemiddelde wachttijd was een uur voor de attracties. De nieuwe achtbaan, Baron 1889, was nu al dicht voor gepland onderhoud dus daar konden we niet in. Erg jammer. Verder wel alle achtbanen en grote attracties kunnen bezoeken. Toen het park sloot liepen wij pas weer neer buiten. Het was een geslaagd uitje.

terugblik1613

Woensdag moesten de kinderen dan toch echt weer gewoon naar school. Doordat we ze zo lang weekeinde hebben gehad lijken ze weinig last te hebben van de zomertijd. Misschien een idee voor als de wintertijd in gaat! Ook gaat het sporten en dansen nog even door. Al met al zijn wij dus lekker bezig geweest.

En hoe was jullie week?

Nicole Orriëns
Door

Nicole Orriëns

op 01 Apr 2016

Er waren dinsdag inderdaad heel wat studiedagen volgens mij. Gezellig om daar een dagje uit van te maken.

Reactie plaatsen