27 mei 2016 
1 min. leestijd

Terugblik #1621

Hoi zus,
Wat gaat de tijd toch weer hard. De laatste periode voor de zomervakantie is aangebroken. Een periode die altijd voorbij lijkt te vliegen. Wij hebben weer van alles en nog wat gedaan de afgelopen week.

Vrijdag was een redelijk normale dag. Gewoon school en in de middag hadden beide kids een speelafspraakje. Lekker gezellig en gemoedelijk.

Zaterdag was voor mij heel rustig, ik bleef namelijk thuis bij de hond. Manlief en de kinderen hadden het wat drukker. A ging eerst nog even naar danstraining en daarna meteen door met Q, en papa natuurlijk, naar Soest. Hier hadden ze regionale zwemkampioenschappen met het schoolteam. Dit was omdat ze de gemeentelijke zwemkampioenschappen met hun team hadden gewonnen. Ze eindigde op een mooie 7de plaats van de 10.

Zondag had vooral A het druk. Ze had haar laatste danswedstrijd van dit jaar. Een vroege dit keer want ze moest al voor 10:00 in Haarlem zijn. Oma ging dit keer mee als toeschouwer en bracht haar ook weer naar huis. Ze vielen niet in de prijzen maar hadden wel veel lol.

In de avond zijn we nog uit eten gegaan met opa en oma. Opa is 86 geworden toen manlief aan het werk was dus we gingen nu uit eten voor zijn verjaardag.

terugblik21

Maandag was het begin van een doodnormale schoolweek. Kleine beetjes huiswerk maakte dat er in de avonden genoeg tijd overbleef om lekker te lezen. Beide kinderen zijn in de ban van Harry Potter en lezen die lekker op hun ereaders. Dat dit in de meest vreemde houdingen het lekkerst leest kan je aan de foto’s wel zien.

Verder leerde we nog dat als je een paspoort aanvraagt dat je dat niet kan doen zonder je oude mee te nemen. En als je niet meer weet waar die is dan moet het hele huis onderste boven.

Dat A nog niet alleen van ons naar de kermis mag, omdat we vinden dat ze toch echt nog te klein hiervoor is met haar 11 jaar.

Dat het hele huis fris kan ruiken omdat er een seringen in de tuin groei en bloeit!

Dat als 1 iemand aan blijft dringen dat er iets onder de kast ligt, dat was dus de hond, dat uiteindelijk het hele gezin er onder kijkt!

Ik gewoon €20,- vond op straat. Waarschijnlijk was dat wel weer alle mazzel voor een jaar.

En hoe was jullie week?

Nicole Orriëns
Door

Nicole Orriëns

op 27 May 2016

Wat leuk dat je kinderen Harry Potter hebben ontdekt!

Hanneke
Door

Hanneke

op 27 May 2016

Ja ik vind ze zelf ook geweldig en ben blij dat ze nu lezen weer even leuk vinden.

Reactie plaatsen