Priveleven
Hanneke Koper-de Leur
Priveleven
02/05/2016
1 min
4

Terugblik #1605

02/05/2016
1 min
4

Hey Zus,

Sinds ik deze brieven aan je schrijf, besef ik pas wat een drukke weekeindes we hier hebben. Ik kan mij het laatste vrije weekeinde, zonder verplichtingen, visites of sport, niet meer voor de geest halen.

Ook nu was het weer beredruk. Vrijdag hadden de kinderen eerst schaatsen via school en in de avond moesten we naar de tweede middelbare school open dag. Wat een hoop mensen, kabaal en indrukken komen er dan op je af.

Zaterdag was er eerst de danstraining van A en daarna zijn we naar mijn schoonouders gereden. Ook moest er hard gewerkt worden aan spreekbeurt en werkstuk.

Zondag hadden we een sportwedstrijd. Dit keer geen badminton maar de allereerste danswedstrijd van A en haar team. Superspannend dus. Q en ik zaten in de zaal van het theater, het was net een dagje uit.


Link naar een flimpje van hun dansoptreden

De danswedstrijd was heel leuk en en de meiden hadden heel wat concurrentie. Maar ze deden het onwijs goed. Het resulteerde in een derde plaats dus de meiden waren nu nog enthousiaster. In de avond even de nageltjes van A weer mooi gelakt. Altijd leuk om te doen.

terugblik1605

Dat het allemaal wat veel was bleek maandag. Beide kinderen zijn ziek thuis gebleven. A is in de ochtend nog wel gegaan want die wilde heel graag over de wedstrijd vertellen, maar voelde zich zo beroerd dat ze niet buiten heeft gespeeld en gegymd. Gelukkig was het een zeer kortdurend ziekteprobleem want dinsdag zijn ze weer gewoon naar school geweest.

Dat kwam mooi uit want die avond was er wederom een open dag van een school. Ook deze hebben we bezocht, door heen gewandeld en de sfeer geproefd.

Woensdag was weer een heerlijke gewone dag. Tot we naar het sporten gingen. Bij de warming-up ging er iets mis. Maar dat hebben jullie gisteren al kunnen lezen.

gebroken pols
Donderdag was de leukste dag van de week. Manlief kwam namelijk weer thuis na twee weken werken. Altijd fijn om je sores weer te kunnen delen. Toch?

Hoe was jullie week?

Reacties
Categorieën