16 juni 2017 
2 min. leestijd

Terugblik #1724

Nou ga er maar even voor zitten deze week hoor. Wat is er veel gebeurt….. Het is maar goed dat niet alle weken zo druk zijn, want ik merk wel dat ik er een beetje onrustig van wordt. Teveel doen is ook niet goed voor een mens dat is duidelijk. Maar het was wel echt een topweek wat betreft leuke dingen.

Vrijdagochtend werd ik wakker van een appje. Niet zomaar een appje, maar het appje dat er een nieuwe wereldburger bij is gekomen. En wij dus eindelijk ons neefje mogen leren kennen. Natuurlijk direct genoten van een prachtige foto die er werd meegestuurd. En nog mooier, we mochten aan het einde van de middag even langskomen in het ziekenhuis. Terugblik_1724Voor T de eerste keer dat hij bewust meemaakt dat er een baby is geboren. En hij vond het prachtig. Alleen die familieverhoudingen zijn nog wat lastig. Want wat is een neefje?

Het broertje van tante P

noemt hij ons neefje steeds. En ook zijn eigen babyfoto wordt nu anders bekeken. Dat is hij niet. Dat is het broertje van tante P.

Zaterdag was het op school weer tijd voor het peuterfestival. A ging helpen en T en ik liepen gezellig rond. Het was gezellig druk en wellicht heeft T al even met zijn toekomstige klasgenootjes gespeeld, want voorlopig zit hij natuurlijk ook nog in groep 1/2. Ook waren we nog even op de verjaardag van neef T. Hij wordt alweer 5 deze week. Was niet druk, maar wel even gezellig.Terugblik_1724
Verder stonden de zaterdag en zondag in het teken van tennis. Vooral R mocht aan de bak. Hij had 4 partijen. Met als resultaat winst in de HD en 2e in de HE. Zelf had ik de DE al op mijn naam mogen zetten. Helaas zonder finale. Maar ik heb die dag wel echt genoten van de zon. En mijn benen ingesmeerd met zonnebrand. Helaas sloegen ze daar wel een beetje wit van uit. En welke kleur heeft eigenlijk die rok die ik aanheb. Ik geloofde nooit zo in die het is wit, het is blauw discussie, maar elke keer als ik naar de ze foto kijk, denk ik he, een blauwe rok, die heb ik toch helemaal niet….

Maandag was dan een hele gewone saaie dag wellicht. We hadden wel de tijd om even die tas met kleding te bekijken die bij jou vandaan kwam. Voor T mag het meeste nog achter het schot natuurlijk, maar die badjas met Mickey, die ging niet meer uit. Ik vond hem nu echt lijken op Mickey de tovenaarsleerling uit Fantasia. Weet je wel met die bezems en die emmers. In de avond naar school, meer leren over de nieuwe methode bij groep 1/2. We kregen een hele goede uitleg van de juf. En ze hebben echt een mooie methode met duurzame materialen gekozen. En hij biedt zowel voor de jongsten als voor de oudsten voldoende uitdaging. Een fijne handleiding voor de juf dus.Terugblik_1724

Dinsdag stond ik zelf voor de klas en begon de avondvierdaagse hier. Daar zijn we de rest van de week wel zoet mee. Ondertussen werd T verrast omdat er een klasgenootje toevallig op ons plein aan het spelen was met zijn vader. En dat klasgenootje was op de fiets. Dus T wil nu ineens ook fietsen en oefent aan 1 stuk door! Yes eindelijk interesse voor de fiets.

En hoe was jullie week?

Reactie plaatsen