29 april 2016 
1 min. leestijd

Terugblik #1617

Hoi zus,

Het is vakantie, wel twee weken lang. Maar nu loop ik wat vooruit op de zaken. Het begon met sportdag. Een beetje fris was het wel dus goed aangekleed gingen de kindjes lekker sport en spelletjes doen. Altijd leuk en gezellig met de hele school bij elkaar.

Zaterdag was druk! Ik moest sushi maken voor 21 man. Dat is dus heel veel sushi. Gelukkig had ik rolhulp van twee elf jarige en een 8 jarig meisje.
We hadden een wijnproeverij bij ons thuis. Een tupperwareparty maar dan met wijn. Hartstikke gezellig en iedereen bleef erna dus eten.

Zondag was voorlopig de laatste sporthal dag. Clubkampioenschappen van de badminton. Beide kinderen speelde enkel en dubbel.
Ze hebben goed hun best gedaan. Q werd eerste in de enkel en tweede in de dubbel. A scoorde een tweede prijs in de enkel en een eerste prijs in de dubbel. We zijn dus weer hartstikke trots op ze.

terugblik 16

Maandag zijn we met de caravan vertrokken. De weersvoorspelling is niet al te best maar we hebben besloten het er toch maar op te wagen. Heftige sneeuwval en kamperen is weer een nieuwe ervaring zullen we maar zeggen.

We zijn naar de bossen in Luxemburg gegaan. Je kan hier zo heerlijk wandelen. Echt genieten voor het hele gezin. Gelukkig kan je ook wandelen als het koud is.

Hoe was jullie week?

Reactie plaatsen