15 april 2016 
2 min. leestijd

Terugblik #1615

Hoi zus,

Ik ben zo trots op mijn neefje. Nog even en je bent van de luiers af. Wij hadden weer een bijzondere week met best wel wat activiteiten. De vrijdag was nog lekker rustig. Er kwam een vriendinnetje spelen uit school en het was mooi weer. Lekker naar buiten dus.

Zaterdag had A eerst dansles en daarna kwam er een vriendin samen koken. Ze hadden bedacht appelchips en oreomilkshake te maken. Je snapt wel dat ik een enigzins ontplofte keuken had. Want het klaar maken lukt altijd prima alleen het opruimen is een dingetje.

Maar de appelchips vond ik erg lekker. Ze moeten wel lang in de oven maar best smakelijk. De milkshake, tja, niet zo mijn smaak met die kruimels van de koek.

Zondag was voor A een hele lange dag. Om half negen moest ze in de schouwburg zijn. Ze heeft vandaag de jaarlijkse dansshow van de dansschool. Ze doen een ochtend en middagvoorstelling. En het was super. Ze stond vijf keer op het podium en ze deed enorm haar best, maar je zag haar vooral genieten. En is dat niet wat telt?

terugblik 1615

Gelukkig begon daarna het gewone leven weer. Lekker kids naar school en mama in de tuin een beetje zon pakken. Heerlijk zijn die momenten.

De tuin was door manlief al schoon gemaakt en voorzien, gedeeltelijk, van een straat. Nu was het nog wel nodig om er een paar plantjes in te zetten. Dus ik ben met mama naar het tuincentrum geweest. We waren op de fiets gegaan, dus ik moest als een bloemencorso fiets weer naar huis. We trokken wel wat bekijks, maar het resultaat vind ik erg mooi.

terugblik week15
Woensdag was de een na laatste badmintontraining. Nog 1 keer en dan zit het seizoen er op. Jammer maar ook fijn. Nu het mooier weer wordt, vind ik het niet zo erg om niet weg te hoeven.

Donderdag kwam jij met T onverwachts mee-eten. Hartstikke gezellig. Vooral de interactie tussen T en zijn grote nicht A is super. Ik kreeg in de middag nog wel wat vragen over je verschijning. “Dat was je zus toch zeker?”en “Jullie lijken wel veel op elkaar!”.

PicMonkey Collage

We hadden lekker een tosti. De mannen met salami, wij met coburgerham en A met kipfilet. Tja je moet wat als je geen ham meer in huis hebt.
Ook kwam mijn mannetje weer lekker thuis na twee weken werken. Altijd een genietmomentje!

En hoe was jullie week? Genieten jullie ook zo van het buiten zijn?

Nicole Orriëns
Door

Nicole Orriëns

op 15 Apr 2016

Wauw, wat een leuke foto's van de voorstelling. Dat ziet er goed uit zeg.

Hanneke
Door

Hanneke

op 15 Apr 2016

Dank je wel. Was echt gaaf.

Reactie plaatsen