22 mei 2016 
in Tags
2 min. leestijd

Tag: Dare to dream

Lang geleden lazen we deze tag al eens bij Linda. Geen idee waar hij vandaan komt, aangezien zij dat ook niet meer wist. Dus sorry, de credits voor deze fantastische tag geven we nog wel als de eigenaar zich meldt. Dromen zijn vaak geweldig, maar kunnen soms ook ontaarden in een nachtmerrie. Onze dromen hopelijk niet!

Welke 3 dingen zou je het allerliefste willen?

M: Een paar mooie reizen maken met de kinderen. Samen mooie herinneringen maken.
Dat mijn kinderen opgroeien tot gelukkige en evenwichtige mensen.
En er is nog 1 ding, maar die kan ik hier toch niet opschrijven. Ik wens het heel hard, maar kan het niet vertellen. Sorry voor de spanning.
H: Dat mijn kinderen heel gelukig worden met zichzelf. Er mogen ook andere bij komen maar ik hoop dat ze in elk geval goede vrienden met zichzelf zullen zijn.
Als tweede wil ik dat de hele mensheid zich milieubewuster gaat gedragen. als een enkeling het lukt om geen fval te produceren dan is het dus mogelijk. Als supermarkten de mensen hierbij zou helpen door bv de navulbare potjes te verkopen, evt met bv statiegeld ofzo, en alle verpakkingen te schrappen dan zou het voor iedereen haalbaar kunnen zijn.
Wauw, zal ik meteen dan ook maar vrede wensen?

Welke droom is al uitgekomen?

M: 2 kinderen. En ook nog een meisje en een jongen. Hoewel ik vroeger stiekem droomde van eerst een jongen en daarna een meisje.
H: Ik heb een hele lieve man en twee lieve, betrokken en soms zorgzame kinderen. Een schat van een hond, een dak boven mijn hoofd, geld genoeg om comfortabel te leven en af een toe een vakantie. Dat zijn een heleboel dromen.

Welk bekend persoon zou jij wel eens willen ontmoeten?

M: Eigenlijk geen een. Ik kan nu wel weer Maxima noemen, maar heb haar al zo vaak genoemd dat ze me inmiddels wel kent.
H:Ik heb niet zo veel met bekende mensen. Het zijn ook gewoon mensen tenslotte.

dromen

Welke droom wil jij dit jaar nog laten uitkomen?

M: Samen fulltime kunnen werken in ons bedrijf. Dus dat ernaast werken niet meer nodig is. Beetje cryptisch misschien, sorry daarvoor.
H: Zal ik dan weer voor de wereldvrede gaan? Nee dat is waarschijnlijk niet haalbaar maar als iedereen nu eens mee helpt!

Wat droom jij voor de wereld?

M: Dat we verdraagzaam worden naar elkaar, welke keuze mensen ook maken, welk geloof we ook aanhangen.
H: Dat we haar op waarde gaan schatten. Haar gaan respecteren en veel beter voor haar en haar schepselen gaan zorgen. Want momenteel maken we er een behoorlijk zooitje van.

Welke droom zou jij graag voor iemand anders laten uitkomen

M: Ik ken meerdere mensen die bezig zijn met het laten uitkomen van hun kinderwens. Maar waar dat om welke reden dan ook, niet zo vanzelfsprekend is. Ik gun hun allemaal dat hun droom uitkomt!
H: Ik zou heel graag iemand financiele zekerheid willen geven. Die persoon heeft dat nu niet en zonder financiele zekerheid is het leven best zwaar.

Wat is jouw grootste droom?

BellamyzBlogzThingz
Door

BellamyzBlogzThingz

op 22 May 2016

Leuke Tag! En leuk ingevuld. Liefs, Miss B°

Reactie plaatsen