21 februari 2016 
in Tags
2 min. leestijd

Over 10 jaar tag

Enige tijd geleden plaatste Linda de over 10 jaar tag. Nou onze levens zien er dan vast ook wel weer heel anders uit, of juist niet. Vandaag doen we een voorspelling. En dan kijken we over 10 jaar weer eens terug, wat we nu hebben voorspeld. Oké?

Hoe ziet jouw huis er over tien jaar uit?
M: Een grote bende vermoedelijk, als ik niet net heb opgeruimd. Met een 18 jarige dochter en een puberzoon van 13, verwacht ik nog meer rondslingerende spullen en vooral ook veel lange lijven op mijn bank en met hun hoofd in de koelkast. Beide hoop ik tegen die tijd wel een keer vervangen te hebben. Verder denk ik nog wel hetzelfde huis. Alleen in mijn slaapkamer dan een mooie inbouwkast en ik zie een droom van een badkamer, maar ook die zal wel steeds bezet zijn…
H: Ik hoop een stuk opgeruimder dan nu. Mijn kinderen zijn dan aan het studeren dus ze wonen waarschijnlijk niet meer thuis. Het dus ook zomaar kunnen dat we dan kleiner zijn gaan wonen. Oh dat is wel een gek idee, dat ik dan misschien niet meer hier woon.

Welke baan heb jij over tien jaar?
M: Ik hoop dat ik dan samen met manlief in zijn bedrijf werk. Af en toe nog een dagje  voor de klas misschien. Gewoon omdat ik het leuk vind, om dat te blijven doen.
H: Ik kan mijzelf niet in een andere baan voorstellen dan die van verpleegkundige dus ik hoop die dan ook nog steeds te hebben. In welke vorm weet ik niet. Als ik nu zou moeten kiezen dan zou ik gaan voor dagverpleging of endoscopie.

Ben jij over tien jaar getrouwd?
M: Ja dat hoop ik nog steeds te zijn dan.
H: Haha, ja daar ga ik wel van uit aangezien ik dat nu ook ben.

Heb jij over tien jaar kinderen en hoeveel?
M: Nog steeds 2. Er komt er geen meer bij.
H: Ik hoop nog steeds twee. Me worden het in elk geval niet en van minder zou ik echt wel heel verdrietig worden.

Wat doe jij over tien jaar in het weekend?
M: Tennissen, winkelen, uit eten, bezoekje aan het theater. Kan heel veel leuke dingen bedenken.
H: Uitrusten? Misschien wat wandelen met manlief.

38tot99
37tot99
Een foto bij een tag over 10 jaar later, waarom niet een hele reeks, via Faceretirement kun je zelf kijken hoe jij ouder wordt. Dus hier zie je ons nu, over 10 jaar, over 20 jaar, als we eindelijk met pensioen mogen en als we de 99 mogen halen. Ik teken ervoor!

Waar hoop je over tien jaar al geweest te zijn?
M: IJsland staat hoog op de verlanglijst als vakantiebestemming. Maar voorlopig ben ik blij als we weer eens kunnen skiën en op zomervakantie kunnen. 
H: Ik hoop dan een keer naar Ierland te zijn geweest met manlief, kinderen mogen ook mee. En ik wil heel graag een keer met de kids naar Rome. Ik ben daar met huwelijksreis geweest en ik zou dat graag ook aan hen laten zien.

Waarvan hoop je dat je dat over tien jaar bereikt hebt?
M: Ik hoop dat we dan samen aan het bedrijf van mijn man werken, met nog meer personeel. De kinderen het goed doen op school, sociale en hardwerkende volwassenen in wording zijn. En dat we met Mama’s met thee ook nog steeds een gezellig blog hebben met zijn tweeën.
H: Ik hoop dat ik dan twee evenwichtige jong volwassenen heb af mogen leveren aan de maatschappij. Hogere doelen dan dat heb ik momenteel niet en ik zou zeer tevreden zijn als dit mij, en mijn man natuurlijk, gaat lukken.

Waar sta jij over tien jaar?

Reactie plaatsen