22 juli 2018 
in Tags
2 min. leestijd

Lucky bastard tag

Marguerita bedacht laatst deze leuke tag over geluk. En ze tagde ons om hem ook in te vullen. Nou dat is natuurlijk geen enkel probleem. Hoewel sommige vragen nog best lastig zijn om te beantwoorden. Want wanneer voel je jezelf nu echt gelukkig?

Wat was je laatste geluksmoment?
M: Een hele rustige zaterdagmiddag. De kinderen waren heerlijk samen aan het spelen, we hoefden helemaal niets en ik was gewoon even gelukkig met de rust en de harmonie in huis.
H:Ik denk dat ik mijn nieuwe baan kreeg. Daar was ik heel blij mee en ben ik nog steeds.

Maak je je weleens zorgen over geld en andere materiële zaken?
M: Ja, helaas wel. De maatschappij maakt het helaas noodzakelijk om je hier af en toe zorgen over te maken. We zijn er zo afhankelijk van geworden.
H:Ja

Zouden al je zorgen voorbij zijn als je NU 1 miljoen wint?
M: Nee, helaas helpt een miljoen niet over al tegen. Zou overigens best lekker zijn als er morgen 1 miljoen op mijn bankrekening zou zijn bijgeschreven, dat zal ik niet ontkennen. Maar er zijn ook dingen in de wereld die er niet mee opgelost kunnen worden.
H: Nee

Op welke momenten voel jij je gelukkig?
M: Het zit hem vaak in kleine dingen, een mooie zonsondergang op het strand, de kinderen die geen ruzie maken, mooi weer. Huiselijke geluiden als ik nog even mag uitslapen. Allemaal kleine dingetjes om je even heel gelukkig te voelen.
H: Als mijn kinderen en man dat zijn meestal. Niet dat mijn geluk van hun afhangt maar als iedereen om je heen tevreden/gelukkig is dan is het makkelijker om zelf ook gelukkig te zijn. Ik kan ook heel gelukkig zijn met een lekkere kop thee en een goed boek.

Heb je weleens een prijs gewonnen? Wat was de laatste prijs die je gewonnen hebt?
M: Ja, de laatste prijs was bij de postcodeloterij. Een maaltijdbox.
H: Geen grote prijzen. De laatste keer dat ik wat won was nagellakluckybastardtag

Wat is de meest bijzondere prijs die je ooit hebt gewonnen?
M: De dingen die me het meest zijn bijgebleven zijn toch wel de wasmiddel, bloemen en telefoonhoesjes die ik allemaal ik bijna dezelfde week bij verschillende bloggers won. Zoveel toeval. Van die laatste heeft A daardoor wel een hele leuke verzameling.
H: Een basketbalset voor in de tuin. Op de huishoudbeurs meegedaan met basketballen in een hoepel gooien en daarmee won ik een tuinsetje. Daar hebben de kinderen lang mee gespeeld.

Welke winactie die je op je eigen blog mocht organiseren is je het meest bijgebleven en waarom?
M: Die ene waar het een beetje fout ging met loten. Een reactie hebben we niet meegekregen, dus de dame in kwestie lootte niet mee. En dat vind ik dan heel vervelend. En werd er dus niet gelukkig van. Gelukkig begrijpt iedereen dat we maar mensen zijn en dat fouten gemaakt kunnen worden, maar ik baal daar dan gewoon van.
H: Oh geen idee. Geen enkele dus blijkbaaar.

Doe je mee aan betaalde loterijen? Waarom wel of niet?
M: Ja wij doen mee aan de postcodeloterij en de staatsloterij. De eerste vooral vanwege het feit dat als die kanjer een keer valt, we natuurlijk niet de enige willen zijn zonder grote prijs.
H: Mijn zoon wil dat we meedoen met de postcodeloterij omdat hij niet wil dat de buren wel wat winnen en wij niet. Van mij hoeft het eigenlijk niet zo.

Heb je een geluksritueel, gelukskleur of een voorwerp dat geluk brengt?
M: Nee niet echt.
H: Nee.

Welke gelukswens / tegeltjeswijsheid wil jij graag delen met je lezers?
M: Geluk is als je in het moment kunt zijn en daar je rust vindt
H: Je eigen geluk maak je zelf

Marguerita
Door

Marguerita

op 22 Jul 2018

Leuk dat jullie hem hebben ingevuld!

Reactie plaatsen