15 maart 2015 
in Tags
3 min. leestijd

Liebster award

Jasmijn en Barbara nomineerden mij enige tijd geleden alweer voor de liebster award. De hoogste tijd om hun vragen eens te beantwoorden!

Liebster Award

De Liebster Award is een virtueel cadeautje voor bloggers dat je krijgt van een andere blogger. Dit cadeautje houdt in dat die blogger jou graag in het zonnetje zet op zijn of haar blog omdat hij of zij je blog leuk vindt. Het doel hiervan is de persoon achter het blog wat beter te leren kennen plus dat je zo weer onder de aandacht word gebracht bij een nieuw publiek. Je krijgt hierbij een vragenlijstje van de blogger die jou de award gaf. Daarna mag je zelf beginnende blogs nomineren voor deze leuke award plus zelf een nieuw setje met vragen voor ze maken.

Liebster-awardOverige regels betreffende de Liebster Award. Bedank degene van wie je de award hebt gekregen door hem/haar te vermelden met een link. En stel iedereen die jij nomineert op de hoogte van zijn/haar nominatie.

De vragen van Jasmijn

Omdat ik niet 1, maar zelfs 2 keer genomineerd werd (wat een ontzettende eer!) ook 2 setjes met vragen.
Ik start met de vragen van Jasmijn.
1. Wat wilde je later worden als je groot zou zijn?
Toevallig schreef ik daar onlangs een blog over. Ik mocht met groep 4 mee op excursie. En daardoor kwam mijn oude droom weer even tot leven. Je leest het in Later als ik groot ben
2. Voor wat kunnen we jou ’s nachts wakker maken?
Niet!!!! Ik ben een avondmens dus ga laat naar bed, maar als ik slaap, dan slaap ik. En ik ben niet gezellig als je me wakker maakt! Goed voor de kinderen maak ik een uitzondering, maar het duurt wel even voor ik naast hun bed sta, want ik word niet zomaar wakker.
3. Heb jij een bucketlist zo ja wat staat er op 1?
Nee ik heb geen bucketlist. Ik zou er eens een moeten maken. Aan de andere kant ook niet, want ik denk dat ik er vooral tropische bestemmingen opzet. En weinig andere dingen. Meer een reisbucketlist dus. Dan staat er een reis door Australië op 1, maar wel eindigend in Bali voor een weekje uitrusten
4. Noem de blogpost waar je het meest trots op bent.
Op dit moment ben ik het meest trots op Een frisse start: nieuwe baan. Deze post werd voor mij onverwacht extreem veel gelezen.
5. Wat is jouw ideale vakantiebestemming en of soort vakantie?
Zonnig en warm! Ik kan het prima uithouden op een warm strand onder een palmboom met water ernaast voor de kids. Een zwembad of zee, als het maar nat is. Leuke stad in de buurt voor een sightseeing. Leuk binnenland voor de natuur. En ik kom de vakantie wel door. Combinatie van niets doen, boeken lezen en natuur en cultuur snuiven dus.
6. Wat is jouw mooiste herinnering?
Dit vind ik een lastige vraag. Ik heb vele mooie herinneringen aan mooie vakanties met manlief, de geboorte van de kinderen, de mijlpalen van de kinderen en ook tal van heerlijke herinneringen aan vroeger. Om de vraag te beantwoorden heb ik mezelf afgevraagd welk moment zou ik dan nog eens willen herbeleven? Maar daar had ik niet echt een antwoord op. Ik denk dat er in al mijn herinneringen niet 1 is die ik dan kan noemen. Wel meer, dus ik houd het op een aantal herinneringen en daar zitten o.a. de geboorte van mijn kinderen bij.
7. Wat voor hobby’s heb jij naast het bloggen?
Lezen met stip op 1! vooral Fantasy en chicklit. En op sportief gebied tennis.
8. Welk bekend persoon zou jij wel eens willen ontmoeten?
Ik denk dat ik de meeste mensen gewoon voorbij zou lopen en ze niet zou herkennen. En dat terwijl ik wel goed ben ik namen en gezichten. Maar bekende mensen boeien me meestal niet zo. Laat ze lekker hun eigen leven leiden!
9. Noem je grootste miskoop.
In Indonesië een pak laten maken. Door tijdgebrek en ziekte van manlief niet genoeg kunnen passen. Zat dus niet fijn. En is nooit gedragen. Zo zonde.
10. Ben jij meer een honden of kattenmens?
Ik vind honden leuk, zeker die vroeger van mijn ouders en zusje. En K de huidige hond van mijn zusje ook. Maar ik ben toch wel meer van de katten. Na ruim een half jaar, en bijna 2 jaar zonder worden ze nog steeds enorm gemist.
11. Wie is jouw grootste inspiratiebron of voorbeeld?
Dat zijn mijn kinderen. Een betere inspiratiebron kun je je niet wensen.

Volgende week kun je mijn antwoorden op de vragen van Barbara lezen en mijn genomineerden en wat ik graag van hen wil weten.
Dus als je de Liebster award graag nog wilt ontvangen, dan kun je me dat zeker nog laten weten!

zomijntje
Door

zomijntje

op 15 Mar 2015

Goedemorgen Marijke, Zo, da's een mooie invulling geworden! Erg leuk om jou zo wat beter te leren kennen, weliswaar digitaal maar toch. ^_~ Ik ben ook benieuwd naar de vragen (en je antw. daarop)van onze mede-blogster, wat leuk dat je ze beide invult en dat je er zo de tijd voor neemt. Tof! Mijn herinneringen vraag is misschien een gemene om je te vragen er 1 te kiezen..haha..als ik erover nadenk zou ik zelf ook niet kunnen kiezen. Maar hoe jij dat zo beschreef van als je dan je bedenkt welk moment zou je dan nog eens willen herbeleven? Moest ik instant denken aan dat ik nog een moment met mijn opa terug zou willen... Nog een hele fijne zondag. Groetjes en liefs, Mijntje.

Mama Marijke
Door

Mama Marijke

op 15 Mar 2015

O wat lief! Een moment met je opa terug willen, dan is opa in elk geval nog niet vergeten! Dan had je een fantastische opa! En wat een fijne herinnering moet dat zijn!

Sigourney
Door

Sigourney

op 15 Mar 2015

Hi Marijke, Wat leuk dat je de vragenlijst hebt ingevuld! Je hebt de award dik verdiend! Keep up the good work. Liefs, Sigourney

Mama Marijke
Door

Mama Marijke

op 15 Mar 2015

Wat lief! Dank je wel!

mamamarjon1911
Door

mamamarjon1911

op 15 Mar 2015

Ik had nog nooit van deze tag gehoord, maar leuk zeg!

Liebster Award 2 | MMopvrijdag
Door

Liebster Award 2 | MMopvrijdag

op 22 Mar 2015

[…] Liebster award […]

Reactie plaatsen