22 maart 2015 
in Tags
3 min. leestijd

Liebster Award 2

Vorige week vertelde ik al dat Jasmijn en Barbara mij nomineerden voor de Liebster award. Deze week deel 2.

De vragen van Barbara:

1/ Welke blogje van jezelf staat voor jou op nummer 1 en ben je het meeste trots op? (graag met linkje)
Op dit moment ben ik het meest trots op Een frisse start: nieuwe baan. Deze post werd voor mij onverwacht extreem veel gelezen.
2/ Welke 2 hobby`s heb je nog meer naast het bloggen?
Lezen met stip op 1! vooral Fantasy en chicklit. En op sportief gebied tennis.
3/ Wat zijn je 3 favoriete blogs?
Mamaliefde, durf bijna geen link van Linda meer te plaatsen. Ze zal me nog eens een stalker gaan vinden.
Huisvlijt
mijnlevenalshuisvrouw
Van deze blogs sla ik eigenlijk bijna nooit een artikel over. Dus mag ik ze wel mijn favoriete blogs noemen.
4/ Welke 4 kledingstukken in je kast draag je niet meer, maar kun je ook niet weggooien en waarom?
Nu heb ik nog niet zo lang geleden mijn kast echt opgeruimd en kom ik dus echt niet tot 4.
Maar er ligt een trui uit (jawel) 1993. Van de Wk badminton in Birmingham. Draag hem niet meer, maar hij mag niet weg!
En ik denk ongeveer uit dezelfde periode een donderblauwe blouse met disneyfiguren erop. Oversized, en dat draag ik niet meer. Maar goede kwaliteit en een bijzondere herinnering.
En mijn trouwjurk!
5/ Voor welke 5 gerechten mogen ze jou `s-nachts wakker maken?
Niet! Ik slaap! En waarvoor dan ook, ik word niet gezellig wakker en vraag gerust overdag wat mijnlievelings eten is, maar niet ’s nachts!
6/ Wat staat op nummer van 6 van jou to-do Bucketlist?
Ik heb geen bucketlist. Ik zou er eens een moeten maken. Aan de andere kant ook niet, want ik denk dat ik er vooral tropische bestemmingen opzet. En weinig andere dingen. Meer een reisbucketlist dus. Dan staat er denk ik een warm tropisch eiland op 6.
7/ Als je een dag in een auto zou mogen rondkarren, welke bolide zou dit dan zijn?
Een zilvergrijze cabrio. Merk maakt me niet uit. Kleur wel en een cabrio lijkt me wel relaxed.
8/ Welke film is jou all-time favoriet?
Ik ben heel slecht in het onthouden van films. Je kunt mij rustig een paar keer dezelfde voorschotelen, want ik onthoud het einde toch niet. Een van mijn huidige favorieten is dan denk ik toch Frozen, of een oudere Bambi. Deze films weet ik wel te onthouden en kan ik nog steeds ontzettend waarderen.
9/ Hoe ziet jou ideale avond eruit?
Eerst ergens op een terrasje borrelen. Daarna gezellig op een terras eten. Na het eten de zonsondergang kijken op het strand. Lekker vanuit een relaxstoel en de kinderen spelend in het zand. Enige voorwaarde is mooi, warm weer.
10/ Wie is jou grote voorbeeld als blogger en/ of blogster?
Deze vraag zit ook een beetje verstopt in de blogspiratietag die ik eerder al deelde.
11/ Wat maakt jou dag een topdag?
Als we met mijn gezin een leuke dag hebben gehad en iedereen zonder zorgen ’s avonds tevreden zijn bed in gaat.

Nomineren

Volgens de regels van de award mag ik ook 11 vragen bedenken. En natuurlijk mensen nomineren. De Liebster Award gaat inmiddels al weer enige tijd rond onder de bloggers. En ik vond het daardoor ook heel moeilijk om mensen te nomineren. Daarom deed ik bij mijn post van vorige week en op Facebook ook een oproep. Een aantal mensen reageerden enthousiast. Ik nam een kijkje op hun blog. Uiteindelijk besloot ik de volgende mensen hiervan te nomineren, omdat hun blog mij zeker aansprak.Liebster-award

Mama Marjon een leuke mama, werkend in het onderwijs die gezellige blogs schrijft over wat zij meemaakt. Hele herkenbare verhalen kom ik hier tegen.

Een beautyblogster: Art of beauty, niet helemaal mijn soort blog waar ik er 100 van volg ofzo. Maar zij antwoordde op mijn vraag en toen ik door haar artikelen heen bladerde bleef ik hangen op de grote fles zwitsal shampoo om de make-up kwasten mee schoon te maken. Een leuke link naar een van mijn favoriete producten, waardoor ik haar toch deze nominatie gun.

Op The Daily Dutchy kun je terecht voor leuke artikelen over lifestyle, fashion, food, trends en hotspots. Natuurlijk zijn deze artikelen in een leuk Hollands ‘nuchter’ jasje gestoken!

Lovelymomma.com is een blog van een hele jonge mama. Daar waar ik pas mama werd toen ik 30 was, werd zij al mama toen ik echt nog niet aan kinderen dacht. Een leuk blog om te lezen!

Dus uiteindelijk kom ik dus tot deze 4 nominaties. Ben ik jou nou toch vergeten te nomineren? laat je het me dan toch even weten, want ik heb mijn best gedaan iedereen op te zoeken, maar kan natuurlijk best zijn dat…..

Mijn vragen voor de vier dames zijn de volgende:

  1. Waarom ben je begonnen met bloggen?
  2. Wat doe je allemaal nog meer naast het bloggen in je dagelijkse leven?
  3. Wat is jouw leukste herinnering aan je eigen jeugd?
  4. Welke droom wil jij echt waarmaken in je leven, en welke stappen heb je daarvoor al gezet?
  5. Welk “bijzonder” natuurverschijnsel (zonsverduistering, noorderlicht etc) zou jij wel eens willen bekijken?
  6. Waar moet je absoluut 1x in je leven op vakantie zijn geweest? En ben je daar al geweest, of is het nog een droom?
  7. Wie is jouw absolute held?
  8. Wat is het beste boek dat je ooit gelezen hebt, en waarom zou je het mij aanraden?
  9. Wat is je lievelingskledingstuk en waarom?
  10. Welk recept van jou moet ik zeker een keer uitproberen?
  11. Wat zou je doen met een miljoen?

Voor mijn vaste lezers, ik zou het leuk vinden als je een van de vragen uitkiest en beantwoord in de reacties. Dan leer ik jullie ook een beetje beter kennen.

mamamarjon1911
Door

mamamarjon1911

op 22 Mar 2015

Dankjewel voor de nominatie! Leuk :D De vragen ga ik zeker invullen :)

Mama Marijke
Door

Mama Marijke

op 22 Mar 2015

Ik houd je blog in de gaten voor de antwoorden!

Romy
Door

Romy

op 23 Mar 2015

Leuk! Bedankt voor de nominatie. Ga er zeker gebruik van maken :)

Reactie plaatsen