17 mei 2015 
in Tags
2 min. leestijd

Lazy Sunday tag

Vandaag geen lazy zondag voor mij. Het is nog midden in het competitie seizoen en ik val weer in bij een damesteam. Deze keer een thuiswedstrijd, een hele vroege, al om half 9 verzamelen op de club en vanaf 9 uur de baan op. Omdat het vandaag dus alles behalve een lazy sunday wordt, vond ik de lazy sunday tag wel toepasselijk. Ik las hem op de blog van Marjon, dus Marjon bedankt voor het invullen!

Vroege vogel of lui uitslapen?

Ik wil uitslapen! Alleen dat doe ik dus al zo ongeveer 8 jaar niet meer. Hoewel onze kinderen geen vroege vogels zijn, ze worden echt pas rond 8 uur wakker, vind ik dat de dag eigenlijk niet voor half 10 hoeft te beginnen. We blijven vaak nog wel een beetje op bed hangen met zijn allen. Tenzij er gesport wordt natuurlijk. Hardlopen van manlief, of tennis begint gewoon wel eens op belachelijke tijden voor een zondag.

Haren opgestoken of lekker los?

Eigenlijk altijd los, maar dat ligt niet aan de zondag. Ik draag mijn haar het liefste los. Tenzij we natuurlijk weer gaan sporten, dan moet het zo vast mogelijk. Waardeloos als mijn haren dan los zitten, dus een strakke staart en de plukjes met speldjes vastgezet.

Pyjama, onesie, trainingspak of alledaagse kleding?

Als er gesport wordt, dan een trainingspak, maar anders gewoon normale kleren. Of we nu weggaan of echt een lazy sunday hebben, ik draag normale kleren.

Koos make-up loos of perfect make-upje?

Of de normale make-up, beetje oogpotlood en mascara of helemaal niets. Als we thuisblijven dan kan het zomaar zijn dat er niets op mijn gezicht komt. Prima, ik kan zonder. Maar als we weggaan, dan pak ik meestal toch even snel het oogpotlood en de mascara erbij.

Boek lezen, film kijken, bloggen, YouTube kanalen afsnuffelen of de hele dag hangen op bed?

Als we lekker thuis zijn kan ik echt genieten van een boek, of blogjes lezen. En natuurlijk lekker wat spelletjes spelen op de telefoon. Hangen op bed, is dan eerder hangen op de bank. Soms ook gewoon lekker met een bak chips en de openhaard aan (alleen in de herfst en winter) met de favoriete voetbalclub op de tv.

Bellen, Facebook, whatsappen of tweeten met vriendinnen?

Niet anders dan de rest van de week. Twitter en Facebook worden altijd wel bijgehouden. En appen niet perse op zondag. Kan zomaar ook op een andere dag zijn.

Uitgebreid avondeten of fast food?

Ik wil altijd wel iets bijzonders eten. Dat dan overigens helemaal niet bijzonder hoeft te zijn. Maar geen nasi, macaroni of saaie aardappels met groente op zondag alsjeblieft. Nee, gevulde paprika’s of lekker gegrilde kip met gebakken aardappels en sla, of een kleine rijsttafel vind ik altijd beter passen bij de zondagavond.

Tas inpakken, brood smeren of helemaal niks voorbereiden voor maandag?

Helemaal niets, dat is een probleem voor de volgende ochtend.Moederdag_madeliefjes

Vroeg of laat naar bed?

Zondag gaan wij meestal wel op tijd naar bed. Echt een avond om niet te laat te gaan slapen. Hoewel ik dan vaak in bed nog wel wat lees, of op de telefoon doe, want ik slaap meestal toch later dan manlief. En voor je het weet is het dan toch al weer tegen 12 uur.

Hebben jullie een echte Lazy Sunday?

Themommydiaries
Door

Themommydiaries

op 17 May 2015

Leuke tag! Normaal zijn we niet zo heel erg 'lazy' hier op zondag en doen we altijd leuke dingen, maar nu zo hoogzwanger blijf ik liever lekker rustig thuis! Haha

Marijke
Door

Marijke

op 18 May 2015

Lekker nog even rustig aan voor de baby zich straks meldt. Dan weer tijd genoeg om er lekker op uit te gaan!

marjon1911
Door

marjon1911

op 17 May 2015

Past inderdaad goed op deze tag op een zondag te doen!

Dina
Door

Dina

op 17 May 2015

Wat leuk om te lezen. Leuk ook om op zondag deze TAG online te zetten!

Reactie plaatsen