12 december 2014 
3 min. leestijd

#17 weekoverzicht: Rust

Natuurlijk begon deze week niet rustig. En we hebben ook weer veel gedaan, maar rust in het kader van toch doseren want iedereen is ziek, niet lekker of echt heel misselijk. Direct ook minder foto’s om het overzicht te versieren. Maar eerst even terug naar 5 december!

Dat werd op school en thuis gevierd. Twee hele gelukkige kindjes die flink verwend waren! Meer valt er echt niet over te vertellen. De foto’s zeggen genoeg.

Sinterklaas

De nacht verliep minder prettig. Zo rond 12 begon dreumes maar weer eens te roepen. (als je niet goed tegen vieze dingen kan, sla dan deze alinea maar even over) Als ik hem wil pakken en zijn bed recht wil trekken grijp ik midden in iets zompigs. Brrr, gadver, ja KOTS dus. Meneer had lekker gespuugd. Nou ja lekker, hij voelde zich er echt zwaar beroerd van want zelf douchen was krijsen. Rustig bij mama en in bed. En ja hoor, daar kwam de rest. Gelukkig niet in mijn bed, ik ben echt sneller dan het licht als het nodig is. Maar wel wederom een vies kind, en nog een schone pyjama nodig en een dramatische nachtrust.
En natuurlijk blijft het er nooit bij 1. Mama was de volgende, zaterdag dus echt niets gedaan. Geslapen en gehangen, twee zieken.
Saai voor A, maar rust kon voor haar echt geen kwaad.

Zondag ging al stukken beter, maar toch nog maar rustig aan gedaan. Wel weer een beroerde nacht, want meneer komt nu ineens weer 4x per nacht vertellen dat hij wakker is. Dus weer even dwingen om zelf te gaan slapen.
Maandag weer in het gewone schema en ritme. En even langs de huisarts om de oorontsteking van mama op te laten lossen. En weet je, ik hoor ook weer wat. Gelukkig hoefden we verder niet veel, maar door een ziekenbezoek, ik werd bedankt met een kop thee voor mijn 112 avontuur, de boodschappen, doktersbezoek en bezoek aan de apotheek was de dag toch snel voorbij. Tevens de schade in huis van het weekend weer even ingehaald. Dan zie je pas echt het nut van de stofzuiger.

Drinken uit grote beker

Verder lekker met T aan het oefenen geweest om uit een echte beker te drinken. Trots dat hij is na elke slok!

Dinsdag wederom 2 zieken. Manlief de hele nacht aan het spoken geweest. Misselijk en gewone griepverschijnselen. Toch gewoon gewerkt, zo hoort dat. ’s Middags was ik ook ineens A kwijt. Lag ze in mijn bed te slapen. Ook niet lekker. Beiden klagen al een week over buikpijn, terwijl T en ik er na 1,5 dag vanaf zijn. Hopelijk knappen zij ook snel weer op. ’s Avonds A met een paracetamol naar bed gebracht. Hoofdpijn en buikpijn en kon daardoor niet slapen.
Na een goede en rustige nacht. Af en toe wat gepiep uit de kamer van T, maar verder sliep iedereen goed. De volgende morgen toch maar besloten A deze dag thuis te houden van school en tennis. Een dagje hangen op de bank dus. De kinderen vonden het wel gezellig, maar ik kwam nergens aan toe. In de middag leek het wel iets beter te gaan en heb ik toch nog iets voor mezelf kunnen doen. Lekker een nieuwe header in elkaar geknutseld. Zowel de site als Facebook zijn nu aangepast aan de winter.

Donderdag A nog niet lekker, maar toch maar naar school. Wij moesten even op gala jacht. Volgende week namelijk een gala van de plaatselijke voetbalvereniging waar R sponsort met zijn bedrijf. Daar kan je natuurlijk niet in spijkerbroek komen aanzetten. R heeft een kostuum gehuurd en ik een echte jurk gekocht. In zo’n jurk voel ik me echt mooi. Nu nog eens uitzoeken hoe we daar komen op de fiets. Tips zijn natuurlijk welkom.
A uit school gehaald, wit koppie met rode wangen.

Leuke postSamen alle leuke post uitgepakt. De komende tijd komen daar wel wat dingen van online. Daarna is zij op de bank gekropen voor we samen aan ons nieuwste avontuur in de keuken zijn begonnen. Ook binnenkort online.

roykoper
Door

roykoper

op 12 Dec 2014

Leuke post... Nou ik ben benieuwd ;)

roykoper
Door

roykoper

op 12 Dec 2014

Leuke post... Nou ik ben benieuwd ;)

Reactie plaatsen