10 oktober 2014 
2 min. leestijd

#8 weekoverzicht: lekkage; afvoer en neuzen

Vrijdag begon weer als een prachtige dag. Een mooie foto maakte ik daarom bij de moestuin voor Happy little things. De start van oktober met zulk mooi weer is echt genieten.
Heerlijk in de tuin gewerkt dus, gewoon in een T-shirt. Daarna de kindjes opgehaald. T wilde absoluut niet slapen vanmiddag. Dat kwam wel even slecht uit, aangezien wij dus Leids ontzet in de planning hadden staan.

Zaterdag boodschappen doen natuurlijk en daarna kwam er een vriendinnetje bij A spelen. Met het hele stel even naar de moestuin geweest. Gezellig even naar buiten. A was al een paar dagen niet gezellig met vriendinnetjes. Steeds ruzie en ook naar ons een grote mond. Ook nu ging het even mis. Gelukkig hoor je dan weer dat het vriendinnetje hier ook last van heeft.
#8 weekoverzicht

Zondagochtend eerst naar de tennisbaan. Eerste zondag van de maand, World Tour tijd. A speelde deze keer op de eigen club. En het was een zeer geslaagde ochtend. Van de andere verenigingen kregen we complimenten omdat het zo goed verzorgd was. Zo leuk om te horen!
Na het slapen van T snel door naar verjaardag van neef Q. Hij werd vandaag echt 8! Mijn zus had op zijn verzoek een prachtige taart gemaakt. En hij was ook erg lekker!

 

 

Maandag weer boodschappendag. In vergelijking met vorige week was het lekker rustig in de Jumbo, dus op mijn gemak de winkel bekeken. T wilde weer niets slapen, maar na een paar tellen schreeuwen in bed was het stil. En het bleef stil….. Na 3 hem uit bed gehaald. Hij moest namelijk mee A uit school halen. Maar meneertje lag nog in een diepe slaap. Hoezo wilde hij niet slapen??

Dinsdag kwam mijn zwager. Wij dragen hem inmiddels op handen. Hij heeft al zoveel gedaan voor ons. Hij heeft twee gouden handen echt waar! Onder ons huis was de riolering stuk. Gevolg, een vieze lucht in huis. Het water van de badkamer en de wasmachine stroomde voor een groot deel in de kruipruimte. Ieuww. Maar mijn zwager met de gouden handen heeft het vandaag gefixt!

Kinderboekenweek-feest

Woensdag stond in het teken van A. Einde van de ochtend de afsluiting van de Kinderboekenweek op school. Met de traditionele boekenmarkt. A heeft alles verkocht wat ze had meegenomen. Super trots was ze hierop. En we hebben voor haar 2 nieuwe boeken en ook voor T een paar boeken gekocht. Ik hoop dat ik mijn liefde voor lezen aan ze kan overbrengen.
In de middag start van het winter tennisseizoen. Leuke groep heeft A nu. Allemaal kinderen die ook meedoen aan de World Tour, inclusief vriendinnetje. Beide waren ze enthousiast dat ze weer samen les hebben.

 

Donderdag zakdoekendag. Het begon eigenlijk gisterenavond al. Niezen, niezen en nog eens niezen. Hatsjoe. Pfff, het hoort bij de herfst. Dan krijgen de virussen weer vrij spel. Maar ze hadden mij mogen overslaan. Ik heb het koud, een hoofd vol watten, brrr. Snel opknappen maar weer.

We sluiten de week gezellig af met een wandeling in de schemer. Hopelijk wordt T dan goed moe en kan hij goed slapen. Was heerlijk buiten met zijn vieren. Bijna een uur gewandeld. Ook T want hij wilde het grootste deel natuurlijk niet in de wagen. Daarna lekker slapen? Nee hoor. Tot zeker 21:30 heeft hij de boel bij elkaar gekrijst, behalve als hij bij papa of mama lag. Al legden we hem slapend in zijn bed, zodra we hem loslieten begon hij direct te krijsen. Slaap lekker!

 

Vlijtig Liesje
Door

Vlijtig Liesje

op 10 Oct 2014

Die taart is echt prachtig! Is dat gewoon met smarties gedaan?

Mama Marijke
Door

Mama Marijke

op 10 Oct 2014

Ja dat zijn inderdaad gewoon smarties. Als ik het goed zeg, ik heb het talent van mijn zusje voor bakken niet, zijn ze met botercreme erop geplakt

Reactie plaatsen