17 oktober 2014 
2 min. leestijd

Weekoverzicht 9: Herfstvakantie

Het was een heerlijke week.
Sinds ik deze weekoverzichten bijhoud, realiseer ik me pas echt dat we een fijn leven hebben met elkaar. We zijn enorm actief, doen veel leuke dingen. En stiekem toch niet zo gek dat ik af en toe te weinig in het huishouden kan doen.

Vrijdag nog steeds niet fit. Mijn vrije ochtend heerlijk besteed aan blogjes lezen en schrijven. Even zonder kinderen. En bijkomen, die verkoudheid met rust het huis uitwerken.
Zo jaloers op manlief, hij heeft hem al de iPhone 6. Nu ik nog. Hij wilde alleen de batterij van zijn iPhone 5 laten vervangen. Maar dat ging natuurlijk weer niet. En met verlengen abonnement was de iPhone 6 erg voordelig. En het abonnement ook trouwens. Jammer dat ik niet mee kon zeg!

A ging in de middag bij een vriendinnetje spelen en bleef ook eten. Dus pas later opgehaald. Was zo gezellig dat ook dreumes wat later in zijn bed lag. Gaat overigens prima. Hij wil tegenwoordig toch niet vroeg naar bed als hij ’s middags slaapt.

Zaterdag en zondag heeeeeel veel winkels gezien. De iPhone 6 helaas niet gevonden. Overal uitverkocht :(. Dan toch maar op internet bestellen!
Wel eindelijk laarzen gevonden die aan mijn hoge eisen voldoen. Zie happy little things :)
Onze dreumes had in de winkels wat last van dreumesgedrag. Hij ging midden in de winkels op de grond liggen. Alleen niet krijsen, dan valt het nog mee hoor ik je denken….
Maar ook bij ons vertrek bleef hij doodleuk liggen. 1 vingertje in zijn mond en ondeugend iedereen aan kijken. Zo jammer dat ik daar geen foto van heb gemaakt.
Uiteindelijk namen we hem dan maar mee onder onze arm. Haha en daar ging het luchtalarm wel af. Op dat moment niet meer beschamend, want meneertje had de aandacht al op zich gevestigd. Dus dat scheelt.

Maandag boodschappen doen met 2 kids. Lang leve de herfstvakantie. Kom ik opeens thuis met 10! Paar sokken. Die stonden echt niet op het lijstje. Maar bij action hadden ze wel hele leuke sokken voor kinderen en tja te kleine sokken zitten ook niet lekker. Gelukkig de nieuwe schoenen wel al in de juiste maat gekocht een tijdje terug.

Dinsdagochtend werd T al vroeg opgehaald door tante en was hij de rest van de dag bij oma. Samen met A en 2 vriendinnen vierden we bijna 3 maanden later toch nog haar verjaardag voor vriendinnen. Met dank aan oma en een tante mochten we naar de musical Sneeuwwitje. En natuurlijk even naar macDonalds.

Luie vakantiedag was de woensdag. Alle taken voor in huis, schoonmaken, wassen etc niet gedaan. Geen zin. Wel even Plastic Hero’s blij gemaakt met onze wekelijkse plastic donatie. En de glasbak gevuld. Maar dat was geen werk. Dat was genieten van het prachtige weer.
‘S avonds uurtje getennist in de hal. Eerste keer weer in een hal. Altijd even wennen, maar heerlijk getennist! Thanks vriendinnetje dat jij op vakantie was en ik kon invallen.

Er moest ook nog gewerkt worden deze herfstvakantie. Dus daar was de donderdag voor. De kledingkasten van de kinderen lagen nog vol met zomerkleding. Wat een luxe half oktober, maar toch echt de hoogste tijd om wat warmere kleding voorin te leggen.
Verder maar weer wat tijd besteed aan mijn ww avontuur. Online cursus solliciteren van het UWV afgemaakt. Weinig nieuws geleerd. Tja tijdens mijn werk zoveel werving- en selectiewedstrijden gevoerd, ik ken de theorie wel. Het zelf doen is altijd anders, maar daar biedt een online cursus geen ondersteuning in.
CV bijgewerkt en wederom vacatures bekeken.

Eind van de middag gezellig met A de keuken ingedoken. Whoopies gebakken. Even wat qualitytime met mijn meisje.#weekoverzicht 9_herfstvakantie

Vlijtig Liesje
Door

Vlijtig Liesje

op 17 Oct 2014

Wat mooi dat die weekoverzichten zo'n gevoel van blijheid en tevredenheid bij je oproepen!

Vlijtig Liesje
Door

Vlijtig Liesje

op 17 Oct 2014

Wat mooi dat die weekoverzichten zo'n gevoel van blijheid en tevredenheid bij je oproepen!

Reactie plaatsen