26 september 2014 
2 min. leestijd

#6 weekoverzicht quality time

Vorige week was het nog zomer, deze week is het echt herfst. Regen, wind en ook mooie momenten met zon wisselden elkaar af. Zo ook in ons leven. Een eigen bedrijf leuk? Ja hoor, veel vrijheid, zelf doen wat je wil, maar ook de stress als alles niet loopt zoals je wil en hoe krijg ik klanten? Ze moeten niet alleen op de site komen kijken, maar ook afsluiten. Dagelijkse dilemma’s hier thuis. Tijd, tijd en nog eens tijd hebben we gewoon nodig om alles goed op te bouwen.
Zelf ben ik maar eens in de vacatures gedoken. Het UWV wil (terecht natuurlijk) dat ik ga solliciteren. Dus wat is er op dit moment te koop en wat zou ik graag willen?
Verder was er deze week veel tijd voor elkaar. Quality time voor mij met beide kinderen en leuke activiteiten voor de kinderen.

Vrijdag eerst lekker in de moestuin gewerkt. Samen met A, want die was vrij van school. Margedag noemen ze dat. 4 vrijdagochtenden in het jaar dat groep 1 tot en met 4 extra vrij heef omdat ze net iets te veel uren maken de rest van de week. Heerlijk even quality time met de handen in de grond dus.
In de middag even terug geweest met T. Aardbeien halen. A was inmiddels door een tante gebeld om samen met haar ooms, tantes en neefjes van de andere kant te gaan voetballen. Dat was natuurlijk heel gezellig.
In de tuin met T nog even samen geholpen met snijbonen oogsten. T vindt het ook erg gezellig in de tuin.
Papa kreeg in de middag nog een uitnodiging voor een netwerkbijeenkomst, dus die at onverwachts niet mee. Een mooi moment om de nieuwe pizzaoven uit te proberen. Gezellig met zijn allen pizza’s bakken aan tafel. Een grote hit bij A. T vond het wel lekker, maar zijn eten lag niet op tijd op zijn bord. Dreumesen hebben hier nog geen geduld voor.

Weekend was rustig, wederom toch weer boodschappen. Er gaat dus nog steeds van alles mis met mijn planning hierin, maar verder hadden we geen plannen, dus was ook wel even een fijn uitje.
Zondagochtend stonden papa en A al vroeg op. Papa ging met een vriend trainen voor de halve marathon van Amsterdam en A met een tante mee baantjes zwemmen in het zwembad. T en ik lekker lui in bed gebleven samen en daarna uitgebreid gebadderd. Ander soort quality time met mijn kleine mannetje dan de dagelijkse routine.

Maandag, het wordt echt al normaal, me een breuk gesjouwd aan boodschappen. Ik had gewoon teveel in geladen en het moest allemaal mee op de fiets. Fietstassen komen dus misschien toch maar op het verlanglijstje.
Dinsdag gaan zwemmen met T. Hierover schreef ik eerder deze week al de blog Babyzwemmen en in de middag naar het schooltheater van A kijken. Hierover schreef ik ook al een blog:Dansende schilderijen
Woensdag nam A een vriendinnetje mee uit school. Na het vriendinnetjes thuisgebracht te hebben, nog even langs het dorp. Op de terugweg lekker ouderwets natgeregend. Vroeger stond er ook niet altijd een auto voor ons klaar thuis en deden we veel op de fiets. In de luxe tijd hadden we 2 auto’s en pakten we deze voor alle kleine ritjes. De kinderen moesten nog wel even wennen aan de regen. Maar volgens mij zijn ze niet van suiker, ze zijn namelijk niet gesmolten. Hoewel A daar toch anders over dacht.

#6 weekoverzicht Quality Time

Donderdag een nieuwe laptop gekocht. Moet die van mijn bijna ex-werkgever toch echt bijna inleveren, dus het moest nu echt. De hele dag dus lekker bezig geweest met instellingen en installaties. Ik weet weer waarom ik geen IT ben gaan doen. Zo niet mijn ding!
Maar nu wel een prachtige laptop, ik kan nu dus gewoon vol op blijven bloggen, blogs lezen, solliciteren en nog veel meer. Ik vind vooral het scherm van deze laptop mooi groot. En het toetsenbord werkt heel prettig. Maar hij was vooral best goedkoop, dus paste ook prima in ons budget.

 

PS: Mijn blog staat ook op demamablogs.com. Zo leuk om daar ook je eigen blog tegen te komen.

Reactie plaatsen