Priveleven
Marijke Mulder- de Leur
Priveleven
11/28/2014
3 min
2

#15 weekoverzicht: wat een drukke week

11/28/2014
3 min
2

Zo dat was een drukke week! Wat veel leuke, maar ook heftige dingen zijn er gebeurd deze week. Lees snel verder, dan vertel ik je wat we allemaal weer hebben beleefd.

Vrijdag eindelijk weer eens naar de moestuin. Wat een warm welkom, er brandde al een lekker vuurtje. En dat was nodig. Ik had het niet koud, maar mijn handen waren zo koud. En helemaal stijf steeds, dus veel opwarmen aan het vuurtje en warme thee. Door het mooie weer was het wel gezellig druk in de tuin.
Einde van de middag toen vriendinnetje van A weer weg was met de kinderen ook nog heel even gaan kijken.
The Voice kijken’s Avonds samen met A in bed The Voice gekeken. Halverwege viel ze heerlijk in slaap. Genieten even zo samen. En een zware klus voor papa. Die moest haar toen hij thuis kwam nog naar bed brengen.

 

 

SinterklaasfeestZaterdag begon met een Sinterklaasfeest voor T. Ook A heeft er nog van genoten. Samen dansen op Sinterklaasliedjes. T had door dat je bij zwarte piet “koekies” (pepernoten) kon halen. Heel spannend, maar toch ging hij snel even alleen heen en weer. Gesloopt was hij na afloop! Dus de rest van de dag en ook de zondag heel rustig aan gedaan.

Zondag was wel een heftige dag. Ivm de privacy van betrokkenen deel ik eigenlijk niets, maar in de middag een ambulance en ’s avonds wederom deze blauwe lichten in de straat. Dat is wel extreem veel. Betrokkenen wens ik veel sterkte met herstel!

Maandag schoonmaak en boodschappendag. Verder rustig aan gedaan. T was nog erg moe vanochtend. Hij kwijlt onwijs, en het snot komt er ook weer in grote hoeveelheden uitlopen. Het kwijlen kan betekenen dat de laatste kiezen eraan komen. Ik kon ze nog niet voelen of zien in zijn mondje.

Dinsdag eerst zwemmen. Diplomazwemmen voor baby’s en peuters. T vond het weer heel leuk en wilde het water niet uit vandaag. Lekker spelen in het water, liggen en proberen te trappelen met zijn beentjes in het ondiepe. Prachtig!
’s Middags een vriendinnetje te spelen en ’s avonds lekker op de naklank gehangen. Alleen want manlief was koud en niet lekker. Dus hij deed een poging Ajax te luisteren in bed.

Brrr wat is het koud vandaag. Op de fiets naar het schooltheater van A hadden we de handschoenen wel nodig. Schooltheater dus. Op mijn YouTube Kanaal zie je het resultaat van haar groep. En ja, dat meisje dat steeds zo hard in de microfoon zingt, onder de parasol, met roze pet, precies in het midden is A. Trotse mama, want de opdracht van de meester was dat ze zich goed mocht laten horen. En dat deed ze!
’s Middags op de fiets naar de tennis. Lekker door de kou. A moet toch binnenkort wel een grotere fiets, ze trapt zich suf. Van het voorjaar maar eens naar kijken.
O en T heeft duidelijk zijn sprongetje weer genomen. (Jammer dat het grote oei ik groei boek maar tot 18 maanden gaat) Hij speelt ineens weer zo lekker zelf. Ook de toet toet auto’s zijn weer helemaal herontdekt!

Er wordt hier gespeeld

Papa bellen

 

 

 

 

 

 

Vandaag een spannende dag, voor het eerst in jaren een sollicitatie gesprek. Voor een tijdelijke functie. Leek me leuk en had zin in het gesprek. Het gesprek liep alleen niet helemaal zoals ik me had voorgesteld. Ik denk niet dat er een goede klik was, tussen mij en mijn gesprekspartner. Voor een tijdelijke functie zat mijn verwachting niet op dezelfde lijn, als waarop zij het gesprek stuurden. Maar goed ze mogen me verrassen volgende week met de uitkomst.
’s Middags niet veel gedaan. Manlief klaagt al een paar dagen over griepachtige verschijnselen en ook bij mij kwam vanmiddag een fijne hoofdpijn opzetten. Dan kan je maar een ding doen, rustig aan!
Dus lekker met A zitten knutselen voor Sinterklaas. Binnenkort zeker online in de Sinterklaas DIY.

Tot volgende week!

Reacties
Categorieën