30 januari 2015 
4 min. leestijd

Terugblik week #4

Grote verbazing over de populariteit van mijn blog: een nieuwe baan. Na een stille week, schoten de statistieken ineens de lucht in. Sorry voor de teleurstelling, ik heb nog geen nieuwe baan. Maar ik vond het wel echt heel erg leuk dat jullie de post massaal lezen en ik hoop dat jullie vaak terugkomen voor al mijn andere blogs!
Wauw, twee selfies deze week die het hebben gehaald tot de terugblik. Meestal keur ik ze af. Sta er zelden leuk op. Het is dus heel bijzonder….

Vrijdag:
1 naar school, maar het kleine mannetje kreeg weer koorts. Hij wilde ook niet slapen. Uiteindelijk viel hij op de bank bij mama in slaap.Terugblik_week4_eindelijk slapen

En ik kreeg een gratis manicureTerugblik_week4_manicure

Zaterdag:
A en ik alvast aan de knutsel voor Valentijnsdag. Papa was tennissen en T lag even lekker te slapen.Terugblik_week4_knutselen

Zondag:
Even een selfie met T. Lekker voor het slapen nog even bij mama op de bank liggen.Terugblik_week4_selfie

Maandag:
Boodschappen doen, op de fiets in de regen. Meestal is het droog, nu een keer nietTerugblik_week4_fietseninderegen

A ophalen uit school. Alleen de tas mocht ik mee naar huis nemen. Ze ging zelf met een vriendinnetje spelen
Terugblik_week4_tas

Dinsdag:
Vandaag staat de bibliotheek op het programma. Niet ons normale uitje naar de bieb, maar als excursie met school en ik ga mee als begeleider. Uitdaging want ook T zal mee gaan.Terugblik_week4_bibliotheek_welkom

Heel leuk programma voor groep 4,Terugblik_week4_bibliotheek_lettertwister

Terugblik_week4_bibliotheek_groep4

en ook T heeft zich uitstekend vermaakt met alle boeken.

Terugblik_week4_bibliotheek_lezenTerugblik_week4_bibliotheek_genoegboeken

’s Middags dan maar het huis. Dweilen stond op het programma. Mijn minst favoriete klus van het hele huishouden, maar ik moest nu echt wel. Je wil niet weten hoe de vloer er eerst uitzag…..Terugblik_week4_dweilen

Woensdag:
Wow, ik maakte dit screenshot op mijn telefoon een paar minuten na 12! Na een hele rustige week op mijn blog vorige week, sprongen de statistieken vandaag omhoog! En dan voor een nieuwe baan die ik niet heb….Terugblik_week4_statistieken

Lekker even samen voor de tv. T zijn vriendjes Lala en Po kijken. Hij had behoefte aan hangen en was al vroeg moe vandaag.Terugblik_week4_teletubbies

Donderdag:
Weer geen sneeuw, alleen van die vieze natte en koude ellende vandaag. Maar het is hier, ook al is het hagel, vandaag toch een klein beetje wit geweest. Helaas net toen ik naar school liep om A op te halen.
Terugblik_week4_eindelijkwit

EHBO bijscholing. De avond stond in het teken van electriciteit. Onze stopcontacten zijn nog goed beschermd voor de kleine vingertjes. Maar ongelukken met electrticiteit komen natuurlijk vaker voor.
Terugblik_week4_EHBO

Wat heb jij gedaan deze week?

Vlijtig Liesje
Door

Vlijtig Liesje

op 30 Jan 2015

Echt van alles. Gisteren en vandaag heb ik flink opgeruimd en schoongemaakt. En nu heb ik zin in het weekend.

Mama Marijke
Door

Mama Marijke

op 30 Jan 2015

Goed bezig! Geniet van je weekend!

Inge Viaanen
Door

Inge Viaanen

op 30 Jan 2015

Was uit eten met eetclub nummer een. Winny, Corina, Carla en Valerie. Best leuk om als ex Achmea collegas met elkaar om te blijven gaan. Op Valerie na zoeken wij allemaal een nieuwe baan....daar is steun en begrip voor elkaar wel erg welkom! Sterkte voor jouw zoektocht!

Mama Marijke
Door

Mama Marijke

op 30 Jan 2015

Zag het op Facebook idd. Valerie de enige met een baan nog? Moeilijke tijden!

elsbs
Door

elsbs

op 18 Feb 2015

ja de bieb leuk, James was erheen met de psz super vind ie het

Reactie plaatsen