26 april 2015 
in Boeken
1 min. leestijd

Vamp in Love

Na het lezen van Vamp on heels ging ik in 1 moeite door met het vervolg. waar heel Nederland 2 jaar moest wachten, had ik eigenlijk een soort van geluk dat ik de boeken nu pas ontdekte.

Waar gaat het boek over?

Vamp in Love
Het boek begint bij Angela die met een oude bekende uit Vamp on heels  in bed ligt. De ex van Fieke. In een opwelling pakt Angela geld en een wapen uit de kluis en vlucht voor hem weg. Waar kan ze terecht?
Ze komt bij Fieke die haar leven inmiddels op orde heeft en mag daar blijven.
Fieke blijkt lang zo gelukkig niet meer te zijn met Rogier, maar ze zijn naast een stel ook zakenpartners van het goedlopende restaurant Aubade.
Als Fieke uiteindelijk plotseling verdwijnt breekt er paniek uit, ze is mogelijk in groot gevaar. Is dit de schuld van Angela?
Natuurlijk neemt Marijke ons ook verder mee in de levens van de broers en zussen van Fieke. Want hoe zat het ook alweer met hun liefdesleven….

Wat vond ik van het boek?

Net als Vamp on heels leest dit boek lekker weg. Ik ben nooit heel dol op wisselende hoofdpersonen per hoofdstuk. Dat ligt aan mij, ik lees soms gewoon te snel en snap dan soms even niet meer wie ik is.
Vamp in Love nam mij wel echt mee in het verhaal. En voor een chicklit absoluut een spannend verhaal. En het smaakt naar meer, want ik hoop heel hard op een vervolg, want wat spookt Jaap nu allemaal uit?

Aantal sterren: ✩✩✩✩ [4/5]
Titel: Vamp in Love,
Auteur: Marijke van den Elsen,
Uitgeverij: Zomer & Keuning,
Prijs: € 14,99,
Aantal pagina’s: 303,
ISBN 978 94 019 354 7

Terugblik 2015 | Mama's met thee
Door

Terugblik 2015 | Mama's met thee

op 31 Dec 2015

[…] Ach meer dan een nieuwjaarswens was het ook niet, want iedereen lag nog brak in bed natuurlijk. 3. Vamp in love Ik was ongeveer de laatste op aarde die iets schreef over dit boek, maar vond het toch leuk om te […]

Reactie plaatsen