18 april 2015 
in Mama
2 min. leestijd

Vriendin en inspiratie

Weet je het nog? Eind maart had ik een fotoshoot voor een tijdschrift. De vriendin. Inmiddels ligt het blad in de winkel en kan ik eindelijk het eindresultaat zien en met jullie delen natuurlijk.

Hoe kwam dit artikel tot stand

De laatste jaren lees ik weinig tijdschriften. Ik heb er simpelweg de tijd niet meer voor. De kinderen, maar zeker ook de komst van de smartphone hebben ervoor gezorgd dat ik bijna geen tijdschriften meer lees. Via Facebook, twitter en andere online kanalen lees ik nu veel blogs, of gewoon wat mijn vrienden en kennissen allemaal meegemaakt hebben.

Via Facebook zag ik dus ook de oproep van Linda. Zij was op zoek naar iemand die door haar geïnspireerd werd. En ook nog tijd had op de laatste zondag van maart. Ik was de tweede die reageerde. Zoals jullie inmiddels wel weten, lees ik de blog van Linda vaak. En neem ik ook regelmatig een tag van haar over. Aangezien degene die als eerste reageerde niet kon, benaderde Linda mij.

Interview

Een artikel in de Vriendin. Linda en ik zijn beide geïnterviewd door een journaliste van vriendin. Telefonisch. Hoe word je dan geïnspireerd door Linda. Wat spreekt je zo aan in haar blog? Eigenlijk waren dat de enige vragen, want er ontstond direct een gesprek. Ik vind het dan ook erg knap, dat ze het gesprek heeft weten om te bouwen in een leuk verhaaltje dat ook nog op 1 pagina past. Ook Linda mocht nog wat vertellen. En dan is het voor mij weer leuk om te horen dat ik ook haar weer inspiratie geef.

Inspiratie

Ja zeker Linda heeft mij geïnspireerd. En door haar blog is dat elke dag nog zo. Dat vertelde ik je al toen ik schreef over de ervaring van de fotoshoot. Maar de vraag zette mij wel verder aan het denken. Want als Linda mij inspireerde om weer te gaan bloggen, en ik door haar ook geïnspireerd wordt om andere dingen met mijn kinderen te gaan doen nu ik meer tijd met ze doorbreng, waardoor word ik nog meer geïnspireerd, en wat zegt dat over mij en hoe ik in het leven sta. Hoe heeft dit weer invloed op de baan die ik nu zoek. Een goed moment om hier ook weer eens bij stil te staan. Ik loop inmiddels over van inspiratie voor een volgend blog. Maar nu even terug naar de Vriendin

Fotoshoot

Bij het artikel hoort ook een foto. Zoals je al hebt kunnen lezen in mijn blog over de fotoshoot is dat een belevenis op zich. Op deze dag kwamen er 4 stellen dames naar de studio van fotograaf Robert Elsing. Wij waren het laatste stel, maar ontmoette nog wel de twee dames die voor ons aan de beurt waren. Na de shoot en het uitzoeken van de foto’s is het spannend welke foto de redactie van vriendin kiest om te publiceren.

In de winkel

Normaal gesproken gaat er wel enige tijd overheen voor je dan daadwerkelijk in het tijdschrift staat. Een week of 6 schijnt normaal te zijn. Deze keer ging het wel iets sneller. 3 weken na de fotoshoot, ligt het blad al in de winkels. Het betreft vriendin 16-2015 en als je snel bent, kun je nog een exemplaar kopen. Natuurlijk niet alleen omdat ik erin sta, maar omdat de rest van het blad ook best de moeite waard is.Vriendin en inspiratie

Lees jij nog regelmatig een tijdschrift?

Linda
Door

Linda

op 18 Apr 2015

Goed hoor dat je weer bent begonnen met bloggen, ik lees graag je blogjes omdat ze zo herkenbaar zijn en de recepten.

Mama Marijke
Door

Mama Marijke

op 19 Apr 2015

Dank je wel voor je lieve reactie Linda! Blijft altijd leuk om te horen

marjon
Door

marjon

op 18 Apr 2015

Leuk, ik heb heb artikel gelezen in vriendin. Ik heb de vriendin nu 30 weken als kerstpakket. (Via een bon kon je iets kiezen). Ik lees graag tijdschriften maar soms te weinig tijd. Ik lees natuurlijk ook graag blogjes... En natuurlijk ook leuk om te lezen dat je inspiratie krijgt van een blogster.

Mama Marijke
Door

Mama Marijke

op 19 Apr 2015

Leuk geworden he! Ik ben er ook best trots op. Leuk kerstpakket trouwens!

Nicole
Door

Nicole

op 18 Apr 2015

Erg mooi dat zij je zo heeft geïnspireerd en nog steeds inspireert :) Mooie foto van jullie ook! Ik lees amper tijdschriften, wel de Flow! en heel soms iets anders..

Mama Marijke
Door

Mama Marijke

op 19 Apr 2015

Dank je wel Nicole! De flow hoor ik wel vaker. Ik moet die dan denk ik toch eens gaan ontdekken.

Geluksmomenten tag – Mama's met thee
Door

Geluksmomenten tag – Mama's met thee

op 30 Apr 2017

[…] Zag laatst het artikel weer eens langkomen in de herinneringen van Facebook, toen wij samen in de Vriendin stonden. En verder heb ik niet echt een persoon, het zijn vaak meer kleine dingen waar iemand goed […]

Bloggersborrel in Het Hofhouse – Mama's met thee
Door

Bloggersborrel in Het Hofhouse – Mama's met thee

op 05 Jul 2017

[…] afsprak was al weer enige tijd geleden. Samen met Linda stond ik alweer 2 jaar geleden in de Vriendin. Verder komen we bijna nooit op events voor bloggers. Iets met werk, tijd, kinderen die sporten. Ik […]

Reactie plaatsen