arrow_drop_up arrow_drop_down
9 december 2015 

Kerstgroet uit een sneeuwbal

Is de kerstman echt verzonnen door Coca Cola? Nee, maar sinds er in de jaren 30 een reclame campagne getekend werd met een Cola drinkende kerstman zijn ze niet meer weg te denken als combinatie. En denken velen dat Coca Cola de kerstman heeft bedacht.

Cola en reclame

En een van de meest fantastische kerstreclames ooit, tenminste dat vind ik, is wel die van Coca Cola. Welke? Deze! De lange versie:

Die lange stoet, met lichtjes versierde, vrachtwagens door een prachtig sneeuwlandschap geven toch wel een prachtig kerstgevoel.

De echte truck en cola

Dus daarom greep ik de kans om een van de cola trucks in het echt te zien met beide handen aan. Natuurlijk scoorden we ook een klein blikje Cola. A en ik een original. Er gaat immers niets boven echte Cola en dat is gewoon met suiker!

Manlief probeerde de life variant (de groene), maar ook met 1/3 suiker en de rest stevia is het toch geen echte cola hoor. En de kinderen kregen er een mooie kerstmuts bij. Die ze natuurlijk niet wilden dragen he…Coca cola kerstgroet

Sneeuwbal met kerst

Voor de immense truck stond een leuke opblaassneeuwbal. Je kent ze wel in het klein. Even schudden en het wintertafereeltje wordt bedekt met sneeuw. Voor de het doorhadden stonden wel al vooraan in de korte wachtrij. Na het doorgeven van mijn e-mailadres kropen we met zijn vieren in de sneeuwbal voor een gezellige kerstgroet.
Op de grond lagen kleine “snippers” papier als sneeuw. Leuk om mee te gooien dus. Dus nog voor ik als laatste in de sneeuw al was geklommen, zat de sneeuw al overal. Fantastisch. Voor de foto was het even timen, met name voor T. Dus we deden de foto nog 1x over. En helaas moesten we de sneeuwbal al weer verlaten.Coca cola kerstgroet De geprinte versie kregen we direct mee. En de digitale versie zat al binnen 5 minuten in de e-mail. Dat vind ik helemaal geweldig, de snelheid van het huidige tijdperk.

Make some one happy!

Ook de colatruck tegenkomen? Dat kan! Check het hier, of stuur een kerstwens via de site van Coca Cola.
En geniet ook van de nieuwste kerst reclame, van dit mooie merk!
http://youtu.be/lPAN0zAmxgM

Wat vind jij van het merk Coca Cola?

 

elsbs
Door

elsbs

op 9 December 2015

Wat super leuk! Mijn man drinkt altijd cola ik vind het vies. Alleen in mijn tweede zwangerschap dronk ik het als ontbijt hihi

Marijke
Door

Marijke

op 9 December 2015

Haha grappige zwangerschaps cravings ook. Cola als ontbijt, brrr

elsbs
Door

elsbs

op 9 December 2015

Nou het hielp me van mijn misselijkheid af te komen

Marijke
Door

Marijke

op 9 December 2015

Ja daar is cola zeker goed voor

lauracollin
Mama's Jungle
Door

Mama's Jungle

op 9 December 2015

Ja, de coca cola reclames hebben echt een high level kerstgevoel. Die van dit jaar is ook mooi. Lekkere cola is gewoon de rode cola uit blik. Dat moet af en toe eens mogen ;-)

Terugblik #50 | Mama's met thee
Door

Terugblik #50 | Mama's met thee

op 11 December 2015

[…] een bezoek. Deels heb je dat al gehoord, want we kwamen je kinderen tegen, en ik schreef al een blog over dit marketing technisch briljante […]

Pinterestwaardige kerstkaart | Mama's met thee

[…] lijkt wel een beetje uit te raken, het sturen van kerstkaarten. Met onze Kerst groet uit een sneeuwbal liet ik ook al weten, dat kerstkaarten sturen dit jaar niet in de planning lag. Toch jammer, want […]

Reactie plaatsen

Koekje bij de thee?