23 juni 2018 
in Thee
1 min. leestijd

Kaneelthee

De zomer is begonnen. Maar het voelt even als herfst.  Max 15 graden, een pittige en koude wind. Dat betekent dat ik ook trek krijg in een herfstige thee. Even een duik in de theevoorraad om te beslissen wat er geschikt is voor een dag als vandaag. En ik vind een kaneelthee van Nicole’s Choice. Die past perfect bij dit weer. Nu de pepernoten nog. Met een beetje geluk liggen die volgende maand ook in de winkel, maar daar heb ik nu niets aan natuurlijk. Dan maar even een stukje chocola erbij.

Kaneelthee

Hoewel een warme smaak als kaneel toch meer bij het najaar hoort, vind ik het ook heerlijk op een koude, winderige zomerdag als dit. Lage temperaturen, voldoende uitgewaaid buiten, en zelfs een beetje koud gekregen. Een lekkere warme kop kaneelthee met een stuk chocola en je bent zo weer warm.
De kaneelthee van Nicole’s choice is een simpele kaneelthee. Gewoon een mooie zwarte thee met kaneelstukjes.
De thee die we even bekijken heeft daardoor ook een echt herfstige uitstraling van kleur. Heel anders dan al die mooie groene thee met stukjes fruit erin die we in het voorjaar en de zomer vaak pakken.
Maar eerlijk gezegd vind ik kaneel toch ook het beste passen bij een zwarte thee.

Kaneelthee_Nicoleschoice

De kleur en de geur van de thee zijn dan ook geen verrassing. Zowel als we hem bekijken als dat we hem hebben gezet. Gewoon thee met kaneel. Heerlijke warme kleur en geur. En natuurlijk een warme smaak. Mooier en beter dan een thee uit een theezakje van een bekend merk. En ook zeker gezonder. Geen toevoegingen, mooie bladeren en stukjes kaneel, geen gruis. Dus een thee die je echt in je assortiment moet hebben.Kaneelthee_Nicoleschoice

Waar te koop

De Kaneelthee is te koop bij Nicole’s Choice. Voor €3,95 krijg je een verpakking van 100 gram. Genoeg om vele verwarmende kopjes thee te maken. Ook in de zomer als het weer een beetje tegenvalt.

 

Vind jij Kaneelthee ook lekker als het wat minder weer is?

Reactie plaatsen