21 oktober 2017 
1 min. leestijd

Goodbye

Ja het klinkt een beetje gek. Normaal vind je hier een favoriet theemoment. En nu staat er in eens een blog met de titel “Goodbye”. Ja we gaan weg. Dus dan zeg je ook netjes gedag. Het lukt even niet om alle ballen hoog te houden. Dus we laten er eentje vallen. En dat is het bloggen.

Nou ja, voor even dan. We zijn ondertussen al even heel druk aan het werk geweest. Met bloggen. Niet met het schrijven van artikelen, maar met het in de lucht krijgen van ons eigen domein.

We hadden voor dit jaar maar 1 doel en dat is overstappen naar een eigen domein. En inmiddels zijn de voorbereidingen dus al in volle gang.
Maar het kost tijd. Tijd om de site in te richten naar onze wens, tijd om het even alle meer dan 1000 artikelen over te zetten. Want die nemen we heel graag mee.
En natuurlijk is het ook nog herfstvakantie, dus onze gezinnen zijn er ook nog. Dat betekent dat we even niets online zetten, om alleen maar met een mooiere site terug te komen.Mama's met thee

We hopen dat we dat binnen een week ook allemaal voor elkaar hebben. Plannings technisch zou dat moeten kunnen. Maar aangezien we daar werken met andere templates, kan ik nu nog niet helemaal overzien hoe dat er precies uit gaat zien.
Het kan dus prima zijn dat de site er de komende tijd wat rommeliger uit ziet dan je gewend bent.
Daar werken we aan, maar zoals dat met elke hobby het geval is, doen we dat niet even 1,2,3. Dus graag jullie begrip voor deze korte pauze en natuurlijk geven een seintje als de site online staat.

Tot snel

Paula
Door

Paula

op 21 Oct 2017

Succes met het over zetten. 1000 artikelen, dat gaat wel een paar dagen duren, maar het gaat jullie vast lukken !!!

kool-family
Door

kool-family

op 21 Oct 2017

Succes met het overzetten van de artikelen! Ik deed dit vorig jaar deze tijd en heb me er eerlijk gezegd serieus aan mispakt... Geniet ook maar eventjes van de welverdiende pauze en de vakantie.

Sylvia
Door

Sylvia

op 21 Oct 2017

succes met overzetten en neem er maar ruim de tijd voor. Ik ben heel nieuwsgierig.

Reactie plaatsen