21 mei 2016 
in Thee
2 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Lodi

Vandaag drinken we thee met Lodi. Lodi zegt zelf al dat ze sloten thee drinkt, dus wij drinken vandaag gezellig een kopje, ehh grote kop thee met Lodi mee. En haar favoriete theemomentje zou bij ons ook zo in de top 3 passen. Wat een rijkdom Lodi!

Ik ben Lodi, getrouwd en moeder van twee jongens van 8 en 6 jaar. Ik ben gewichtsconsulent en blogger. Ik blog op www.lodiblogt.nl

’s Morgens begin ik eerst met twee koppen koffie en vervolgens drink ik de hele dag thee. Sloten thee gaan er hier op een dag doorheen.

Meestal in een zakje, maar af en te trakteer ik mezelf op losse thee en gebruik dan mijn thee-ei

Toch de gewone groene thee met citroen. Al probeer ik ook steeds meer smaken van Clipper tea uit. Welke ik het lekkerste vind weet ik nog niet, maar de chai organic green tea smaakt wel erg goed!

Ik drink meestal thee van de Jumbo eigen merk of Clipper tea.

Uit een beker, een grote beker
Favoriete theemoment Lodi

Chocolade! De smaak van thee en chocolade hoort gewoon samen.

Ja, ik ben thuis de enige theeliefhebber. Ik hoop mijn kinderen nog eens zo ver te krijgen dat ze ook thee gaan drinken, maar bij mijn man gaat dat niet meer lukken.

Haha dat is een lastige vraag. Dat zou ik echt niet weten.

’s Middags wanneer de jongens uit school komen, vol verhalen. Zitten we met zijn drieën aan tafel. Zij met een glas melk of limonade en ik met mijn thee.

De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Lodi

Reactie plaatsen