12 november 2021 
in Review
2 min. leestijd

Een eigen sleutel

Op welke leeftijd kregen/krijgen jullie kinderen een eigen sleutel?
Ik kan me nog herinneren dat ik hem kreeg toen ik naar de middelbare school ging. Toen kwam ik niet meer thuis op vaste tijden, dus was het handig om de deur open te kunnen doen, mocht mijn moeder niet thuis zijn. Dat gebeurde in de praktijk niet zo vaak, maar toch was het handig.
Mijn kinderen hebben echter al eerder die eigen sleutel gekregen. Nou in elk geval de jongste….

Eigen sleutel?

Van A kan ik het me nu al niet meer herinneren. Wanneer had zij haar eigen sleutel? Misschien toch pas toen ze naar de brugklas ging. Ik was in die tijd eigenlijk altijd thuis na schooltijd, dus eerder was het niet nodig. De reservesleutel deden ze wel in de voordeur als ze buiten gingen spelen, en ik bijvoorbeeld boven de was aan het doen was, of aan het koken, of…. Het scheelde mij in elk geval 300 keer heen en weer lopen naar de deur als er iemand naar de wc moest, wat drinken, of als er dringend iets gehaald moest worden. En dan kon de deur ook gewoon dicht, wat voor mij in kou scheelde.

De afgelopen jaren, deed T dit ook steeds. Tot ik vorig jaar toch een lange invalklus heb aangepakt op een school. Wel een school hier op loopafstand toevallig, maar wel zo, dat ik niet direct na schooltijd naar huis kan gaan.

Sleutelkind

Zo werd T een sleutelkind. Waar ik eerst altijd oppas voor hem regelde als ik inviel op een school, wordt hij ook groter en gaat het altijd maar om een korte tijd na school. En hij kan inmiddels ook prima alleen van school naar huis fietsen. Mocht er iets mis gaan, dan weet hij ook dat hij bij mij terecht kan. Ik werk op de school naast zijn school, dus dat is voor hem fijn om te weten. En hij maakt hier ook af en toe gebruik van. Als hij de deur ineens niet open krijgt ofzo. Of toen hij geen zin had om in de regen naar huis te fietsen.

Bij een sleutel hoort een sleutelhanger

Een losse sleutel raakt kwijt, aan zijn fietssleutel is ook niet handig, want fietsen staan hier niet op slot in de schuur. Dat is teveel slepen met de fietsen als je de achterste moet hebben namelijk.
Dus er moest ook een nieuwe sleutelhanger komen voor zijn huissleutel.
En daar had mama als eis, dat hij herkenbaar moest zijn, maar ook stevig. Zodra je niet zo’n gezellig knuffeltje er aftrekt als de sleutel ergens onderin een vak in de tas is beland.
Bij Bella Mia kan je een stevige, stoere en toch mooie sleutelhanger graveren van RVS. Compleet gepersonaliseerd met eigen namen!


T koos zelf voor een sleutelhanger met zijn sterrenbeeld vissen. Veel leuker nog dan tekst natuurlijk voor een jongen van 8. En een tag erbij met zijn naam erop.
Tijdelijk krijg je er een mooi geschenkzakje en doosje bij. Dus ik kon hem verrassen met een cadeautje met een hele luxe uitstraling. Extra mooi dus.

T blij, jij blij?

Van Bella Mia mogen we ook een van onze volgers blij maken met een sleutelhanger naar keuze.. Laat onder dit blog, of onder het Facebookbericht, of onder het Instagram bericht over deze post een reactie achter. Dan weten wij dat je kans wilt maken op zo’n stoere sleutelhanger met luxe uitstraling. En wie weet mogen wij je blij maken. Leuk cadeau alvast voor onder de kerstboom, in de zak van Sinterklaas en als cadeau voor bijvoorbeeld een housewarming

Je kunt meedoen tot en met woensdag 24 november. Daarna maken wij de winnaar bekend via een privébericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

NB Dit bericht is een samenwerking met Bella Mia

Noortje
Door

Noortje

op 12 Nov 2021

Wat een mooi sleutelhanger; die maakt van elke sleutel iets speciaals! Onze oudste zal binnenkort ook een eigen sleutel krijgen en dan is deze sleutelhanger erg welkom! Persoonlijk en robuust, zodat de sleutels niet zomaar verloren kunnen gaan!

Cb. dkl
Door

Cb. dkl

op 13 Nov 2021

Wat leuk zo'n sleutelhanger, mooi voor zoontje

Diny Gijsberts
Door

Diny Gijsberts

op 16 Nov 2021

Wat een geweldig gebaar, verras me maar met dit fantastische exemplaar ! Ik zit nu in quarantaine uit voorzorg omdat ik niemand graag ellende bezorg. Ook al was mijn test negatief nog effe thuis blijven neem ik voor lief. Tot ik écht klachtenvrij weer naar buiten kan neem ik het thuis er nog eens van ! Geregeld heeft mijn zoon mijn sleutel mee want waar is de zijne ? Géén idee ! Zijn éigen sleutelhanger hebben zorgt ervoor dat hij de mijne niet meer 'bietst' en dat hij extra goed oplet dat hij de zijne niét verliest

Mark
Door

Mark

op 19 Nov 2021

Dit is nou HET perfecte cadeau voor mijn zus, die volgende maand de sleutel van haar nieuwe huis krijgt! Persoonlijk, origineel èn praktisch, aangezien zij het type 'Wie heeft mijn sleutel gezien?' is 😉

Reactie plaatsen