22 oktober 2015 
in Review
2 min. leestijd

Echte post is zoveel leuker

Als de brievenbus kleppert is het nog net niet vechten wie de post mag halen. Nou ja, als het lijkt dat er leuke post op de mat valt dan. Zodra ze door hebben dat het alleen maar saaie rekeningen zijn, dan blijft de post rustig op de mat liggen hoor. Ik snap het wel, ik word ook blij als de postbode aanbelt met een pakketje. Ook al is het iets saais, een pakketje beloofd altijd meer dan alleen een rekening.

Toen ik de oproep op Instagram zag dat Koetjes en Kaartjes perspakketjes wilde sturen, hoefde ik dus geen 2 tellen na te denken voor de mail al de deur uit was. Dubbel feest voor echte post! Alleen viel deze gewoon ongemerkt op de deurmat. Het pakje past prima door de brievenbus..

Dubbel feest voor echte post!

1. Post voor Mama’s met thee. En dus post in de categorie leuke post!
2. En zonder de inhoud gezien te hebben, al wetend dat je ook iemand anders blij zal maken nu met echte post.
En dat is voor kinderen ook nog eens zo. Rekeningen zijn saai, maar post is toch leuk. Leuk om te versturen en leuk om te krijgen.

Koetjes en Kaartjes

Ik volg Koetjes en Kaartjes al wat langer via Instagram. Maar ik heb nog nooit wat bij haar gekocht. Waarom? Ik moet eerst die enorme kaartenbak die ik op zolder heb staan een beetje leegmaken van mezelf. Echter daar zitten kaarten bij waar ik oma mee blij zou maken, als ze er nog zou zijn. Of kaarten waar T en zijn leeftijdsgenoten blij van worden. En alle restanten kerstkaart van de afgelopen eeuw. Tja, niet echt inspirerend dus om weer eens een echte kaart te versturen.

En een Facebook felicitatie is ook veel sneller, dan zo’n kaart uit mijn enorme kaartenbak. Maar echte post is toch echt leuker, dus misschien toch eens vaker een echte kaart sturen?
Een goed begin is dan misschien toch een van de kaarten uit het perspakketje. Ik kreeg 3 gewone ansichtkaarten (wat een bizar woord eigenlijk om zo te typen). 1 uit de gekleurde collectie. En ik weet direct welke leeuwenfan deze kaart een keer krijgt.kaarten

De andere 2 kaarten zijn zwart-wit en door hun eenvoud echt opvallend mooi. Nu nog creatief zijn en een bestemming bedenken voor die herfstige kaart. Want welke eikel verdient er nu dan toch zo’n mooie kaart? Suggesties, iemand?

Naast deze kaarten stuurde ze ook een minikaartje mee. Deze kende ik al van Instagram, en vond ik al geweldig. Die bewaar ik, denk ik lekker als decoratie voor mezelf.
De gift tags en de stickers die ook in het pakketje zitten zie ik al op de pakketjes zitten die de komende tijd mooi ingepakt moeten worden. En met de feestdagen voor de deur zijn dat er genoeg.giftcards en stickers

Vergeet ook met kerst voor de deur de collectie kerstkaarten niet. Ik mocht deze kerstkaart ontvangen, een pracht exemplaar.Kerstkaart

Maar Koetjes en Kaartjes heeft meer. Check de hele shop maar eens. En mocht iemand mij nu iets cadeau willen doen uit de afdeling wonen. De verjaardagskalender staat absoluut op mijn wensenlijstje.

Wordt jij ook zo enthousiast van de leuke kaarten van Koetjes en Kaartjes?

NB. Dit is een gesponsorde post. Maar mijn mening verandert niet door een opgestuurd product en ik zou dit product ook zelf hebben gekocht.

lindawillemsen
Door

lindawillemsen

op 22 Oct 2015

Wat een schattige kaarten! Ik vind het ook heel leuk om kaartjes te krijgen. Ik heb een tijd met postcrossing meegedaan, maar ben daar toch op een gegeven moment mee gestopt. Vaak kreeg je toch niet zulke leuke kaarten. Zelf probeer ik wel regelmatig kaartjes te sturen of een lief brievenbuspakketje als iemand ziek is bijvoorbeeld. Vind ik heel leuk om te doen! :-) Mijn kaartjes koop ik meestal bij Oktoberdots, daar hebben ze ook een hoop leuke kaarten!

Marijke
Door

Marijke

op 22 Oct 2015

Oh ik wilde dat ik die discipline had om kaarten te sturen.....

marjons
Door

marjons

op 22 Oct 2015

Ik volg ze ook via Instagram. Inderdaad erg leuke kaartjes en spulletjes.Ik vind het persoonlijk alleen soms jammer dat de verzendkosten prijzig zijn. Kaartjes wegen niet veel en passen door de brievenbus... maar misschien gewoon eens een grotere bestelling doen ;)

elsbs
Door

elsbs

op 22 Oct 2015

Wat super leuk! Ik vind echte post ook heel leuk. Toch maar is mijn postcrossing weer oppakken

Marijke
Door

Marijke

op 22 Oct 2015

Ik ben wel nieuwsgierig naar postcrossing. Waarschijnlijk heb ik onder een steen gelegen, maar geen idee wat het is

elsbs
Door

elsbs

op 22 Oct 2015

Google maar is op postcrossing. Krijg en stuur je kaartjes over de hele wereld

Reactie plaatsen