Priveleven
Marijke Mulder- de Leur
Priveleven
09/05/2014
1 min
0

#3 Weekoverzicht: een rollercoaster

09/05/2014
1 min
0

Een week als een rit in een rollercoaster. Eerlijk gezegd voornamelijk het laatste deel van de week. Het begin was relaxed en rustig. Hoewel dat is het begin van de achtbaan natuurlijk ook. Je wordt rustig omhoog getakeld voor het spektakel begint.

Vrijdag heerlijk in de buurtmoestuin gewerkt. Ik begon de dag met knallende koppijn. En dat ze de groenstrook bij ons achter aan het opknappen zijn is dan niet echt relaxed. Bomen omzagen geeft veel, heel veel herrie. Dus wegwezen en naar buiten. Rust en frisse lucht is een heerlijke natuurlijke remedie tegen hoofdpijn.
A ging ’s middags bij een vriendinnetje spelen en daarna met zijn drieën ook nog even naar de buurtmoestuin gegaan.

Weekend lekker relaxed, zondag heerlijk de natuur in de buurt ontdekt. Hierover schreef ik vorige week al een blog.

Zakelijk gezien kreeg R een email dat er iets met de site niet in orde was. Nou ja, we hadden wat teksten gekopieerd en daar is Google niet blij mee als je die laat staan. Dat gaf wel wat drukte begin van de week.
Maar de wijzigingen waren wel positief op de stukken tekst na dan. Alleen hadden wij het wijzigen hiervan wat verderop in de tijd gepland. En dat kon dus nu even niet.

Dinsdag is dreumes over zijn eigen voeten gestruikeld. Meneer had extreem veel haast om bij de tafel te komen. Dit resulteerde in een enorme klap met zijn voorhoofd tegen de punt van de tafel. Hij heeft er wel iets van geleerd hoor. Hij kent nu het woord au.

Woensdag was ook wel een heftige dag. Ik zeg hierover alleen even dat ik heel blij ben met lieve familie om ons heen. Die meedenken en helpen waar ze kunnen. Degene die nu weten waar dit over gaat. Top! De rest, het is even genoeg om te weten dat ik heel blij ben met de hulp die we kregen. Niet alle was hoeft online hier. Maar het hoort wel bij de week en al zeker in de rollercoaster.

Daarnaast was het woensdag ook sportdag voor A. En ik was mee als hulpmama. Heerlijke dag met veel zon en allemaal vrolijke sportende kinderen. Voordeel van werkloos zijn is dit!

IMG_3866.JPG

Einde van de week leuke zakelijke dingen voor R. Het wordt drukker en dat is goed. Hopelijk zet dit door. Deze drukte mag wel blijven maar ik hoop dat de andere rollercoastereffecten nu dan eindelijk eens wegblijven!

Reacties
Categorieën