15 september 2014 
1 min. leestijd

Boodschappen week 2

Voor mijn gevoel was dit een hele dure week. De koelkast was aardig leeg en moest dus goed worden aangevuld. Zo ook een aantal andere zaken. Tevens at ik donderdag niet mee, en het menu werd die dag nog even aangepast. Dus wat extra boodschappen gedaan.

Ik tel overigens alle boodschappen bij elkaar op. In mijn introductieblog over de boodschappen, heb ik alleen de bedragen genoemd die voor voeding gelden voor ons gezin. Bij dit bedrag moet je dan nog de andere zaken als luiers, kattenvoer, grind, lampen etc bij op tellen. Hier heb ik nog geen totaal overzicht voor gevonden (ook niet heel hard gezocht overigens, want die zijn er vast wel).

Hoeveel zijn we deze week kwijt aan boodschappen?

boodschappen week 2

€ 6,15
€19,10
€ 2,85
€ 5,95
€ 2,45
€ 5,45
€39,85
€ 1,35
€ 2,50 (hier is geen bonnetje van, want dit zijn de aardappels en boontjes uit de biologische buurtmoestuin.
Totaal: € 85,65

Hier ging € 5,00 vanaf van een cadeaubon van de C1000. Deze had ik gekregen omdat ik de verpakking van de lotiondoekjes steeds kapot trok als ik met 1 hand een nieuwe moest openmaken.

Totaal: €80,65.
In vergelijking met vorige week zeker een duur weekje. Welke van de weken nu reeel is, dat moeten we nog maar bekijken als we dit wat langer bijhouden. Een gemiddelde per maand geeft ook een beter beeld, want de ene week is er nu eenmaal meer op dan de andere week.

Reactie plaatsen