13 september 2015 
in Tags
1 min. leestijd

10 dingen die je nog niet over ons wist

10 dingen die je nog niet over ons wist. Nou ja eigenlijk 5 dingen die je nog niet wist over Marijke en ook 5 dingen die je nog niet wist over Hanneke. En die hebben we niet zelf bedacht, nou ja eigenlijk ook wel, maar toch weer niet. Ja ik weet het nu zijn we jullie flink in de war aan het brengen. Nou eigenlijk is het heel simpel. We verbouwden de tag van Teddlicious een klein beetje. Hanneke zocht 5 dingen uit die jullie nog niet weten van Marijke, en Marijke zocht 5 dingen uit die je nog niet wist van Hanneke. Zo dus, 10 dingen die je nog niet over ons wist.

 • 1. Wist je bijvoorbeeld dat Hanneke vroeger een bril droeg? Op de basisschool had ze hem nodig, vooral om op het bord te kunnen kijken. Ik werd altijd misselijk als ik door haar bril probeerde te kijken, maar mijn ogen zijn dan ook uitstekend. Op de middelbare school liet ze de bril echter steeds vaker af. En volgens mij mist ze hem nog steeds niet. Overheen gegroeid dus.
 • 2. Wisten jullie dat Marijke heel veel kleuren haar heeft gehad. Maar van zichzelf toch echt gewoon blond is.
 • 3. En wist je dat Hanneke vroeger vaak voor een jongetje werd aangezien. Ze droeg vroeger haar haar altijd kort. En daarom dachten mensen vaak dat ze een jongetje was.
 • 4. Marijke eigenlijk basisschooljuf is.
 • 5. Hanneke ondanks haar afgrijslijke pengreep, heel goed is in het fröbelen met hele kleine dingetjes. Zolang het creatief is, maakt ze echt de leukste dingen als knutselwerken.
 • H&M

 • 6. Marijke mij altijd verbeterd in mijn spelling en grammatica. En hier dus ook op gaat zeggen dat verbeterd met een T geschreven had moeten worden!
 • 7. Hanneke haar knuffel van vroeger nog steeds naast haar bed zit. Het is een beer, het zusje van Robijntje. Daja/Daia is inmiddels aan vele kanten versleten, maar heeft nog steeds een ereplek.
 • 8. Marijke van puzzelen en puzzelspelletjes houdt maar dat ze thuis geen legpuzzels maakt omdat er geen plek voor is.
 • 9. En ik ben stiekem een beetje jaloers op het haar van Hanneke. Ze heeft in tegenstelling tot mij, lekker dik haar, in een staart of vlecht geen luizig plukje zoals bij mij.
 • 10. Dat Marijke hele harde nagels heeft en ze dus heel lang kan laten groeien. En dat ik daar stiekem jaloers op ben want de mijne zijn zacht en breken altijd af.

Wat zou jij nog over ons willen weten?

roykoper
Door

roykoper

op 13 Sep 2015

Moesten toch 10 dingen zijn die ik nog NIET wist ;)

Marijke
Door

Marijke

op 13 Sep 2015

Tja, dat jij en Bart en nog een paar mensen alles wel weten, daar kunnen wij niets aan doen. Maar be proud! Dat betekent dat je tot de kring intimi hoort

Tedje
Door

Tedje

op 13 Sep 2015

Leuk artikel zeg :) En leuk dat jullie me hebben genoemd!

Marijke
Door

Marijke

op 13 Sep 2015

Dank je wel! Heel lief dat je een berichtje achterlaat

Sonja
Door

Sonja

op 14 Sep 2015

Wat leuk om te lezen! Grappig om te zien hoeveel docenten er ook bloggen :-)

Marijke
Door

Marijke

op 14 Sep 2015

Ja inderdaad, dat is mij ook al opgevallen.

Reactie plaatsen