11 december 2019 
in Review
2 min. leestijd

Verjaardagskalender

Het staat al een paar jaar op mijn verlanglijstje. Een nieuwe verjaardagskalender. Stiekem vind ik de oude die heel traditioneel op het toilet hangt nog steeds wel leuk, maar toch wil ik hem ook vervangen. Ik schreef keurig alle verjaardagen erop, maar soms vertrekken mensen ook uit je leven. Relaties die worden verbroken en vrienden die dan liever hun ex er niet meer op zien en daar dan een soort van actie op ondernemen, maken dat de kalender er toch minder netjes uitziet dan ooit.

Ik keek dan ook al een tijdje rond om hem te vervangen voor een nieuwe, maar ik kwam geen leuke tegen.

Verjaardagskalender

Ik ben heel goed in het onthouden van vele verjaardagen, met dank aan de ouderwetse verjaardagskalender en natuurlijk Facebook. Hoewel ik gestopt ben om iedereen via Facebook te feliciteren, vind ik het wel leuk om te zien.
De meest belangrijke mensen halen wel de verjaardagskalender op het toilet. Die vergeet je dan zeker niet, want daar kijken we dan meerdere momenten per dag naar. En ergens vind ik het ook wel gezelliger dan een saaie deur. Er moet dus wel een gezellig plaatje op de kalender staan.
Nu hing er al jaren 1 met lieve beertjes, maar die hebben we dus vervangen.

Persoonlijke kalender

Al even was ik aan het rondkijken naar een nieuwe kalender, maar ik kon nog niet direct een leuke vinden. Bij mijn ouders hangt op het toilet een kalender met foto’s. En eigenlijk vind ik dat ook altijd wel weer gezellig staan. Dus besloot ik dat ik zo’n kalender ook wel wilde.
Toen ik een mailtje kreeg van Drukwerknodig.nl of ik met hen een samenwerking wilde, hoefde ik daar dan ook niet lang over na te denken. Bij hen kon ik zelf een foto kalender in elkaar zetten.

Drukwerknodig.nl

Omdat ik opzoek was naar een verjaardagskalender, koos ik ervoor om deze bij hen te bestellen. Maar ze hebben veel meer dan foto producten. Zo kun je bij Drukwerknodig.nl ook terecht om boeken te laten drukken. Dat kan al vanaf 1 boek. Ik bedacht direct dat ik dit moet onthouden voor als ik ooit stop met bloggen en de site offline gaat. Een leuke herinnering om de mooiste blogs dan in een boek vast te leggen. Maar ook voor visitekaartjes, bierviltjes en talloze fotoproducten ben je hier aan het juiste adres.

Ontwerpen en bestellen

Ontwerpen en bestellen gaat heel eenvoudig bij in de editor. Ik was werkelijk in 5 minuten klaar en lagen de 3 kalenders die ik wilde hebben in mijn virtuele winkelmandje. Het meeste tijd ging zitten in het uitzoeken van de 12 foto’s die ik wilde gebruiken. Niet alleen foto’s van de kinderen, maar ook van het hele gezin, PrinceS mocht ook niet ontbreken en ik besloot nog wat afwisseling in te brengen met een mooie zonsondergang op een van onze favoriete plekken en een foto die A en ik recent in de duinen maakten.

Het resultaat

Benieuwd naar het resultaat? Hieronder een deel van de kalender…..

Verjaardagskalender maken

Heb jij nog een verjaardagskalender hangen?

NB. Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking
Op social media zie je dit terug als #mmtad

Reactie plaatsen