07 november 2015 
in Review
2 min. leestijd

Kaartjes

Nu de kinderen wat ouder zijn geworden, vind ik het vaak een hele uitdaging om leuke uitnodigingskaartjes voor hun partijtje te vinden. Wat er in de winkels hangt is al te snel te kinderlijk of niet naar hun zin. En dat geldt zeker voor Q, die op school een minion traktatie wil, want die zijn stoer. En dan kan je partijtje natuurlijk niet starten met een Sponge bob kaart of een geanimeerd piraatje. Ook je kaart moet stoer zijn en helemaal van jou.

Online kaarten zoeken

Als je het niet in de winkels kan vinden dan ga je opzoek naar andere mogelijkheden. Online shoppen is het dan helemaal. Maar dan wel graag een website die makkelijk werkt, ook op de Ipad waar ik het merendeel van de tijd achter werk. Als ik er een computer voor op moet starten dan ben ik er al snel klaar mee.

De eerste website die ik probeerde werkte niet makkelijk op de ipad. Na een half uur zwoegen was het mij eindelijk gelukt een foto in te voegen maar die ik kreeg ik niet op het juiste formaat. Toen maar besloten om alleen een foto te nemen en dan maar te versieren met wat tekst. Maar ook hierbij lukte het mij niet simpel om dat te doen wat ik graag wilde. De kleurtje om te kiezen waren te klein dus ik zat er steeds naast.

Eerst de binnenkant dan maar. Na een lettertype gekozen te hebben en de tekst getypt te hebben verscheen slechts het beging van mijn tekst op het scherm. Ik kon geen uitlijn mogelijkheden vinden dus er zat niks anders op dan met de enterknop de tekst in beeld te krijgen. Hierdoor werd het een behoorlijk rommeltje.

Kortom ik raakte erg gefrustreerd en gaf het op voor de dag.
Er moeten toch ook beter werkende websites zijn?

Kaartjesposten.nl

In www.kaartjeposten.nl vond ik zo’n website. In vijf minuten had ik een leuk kaartje gemaakt. Het uploaden van de foto was hartstikke simpel. Ik kon een leuke, stoere achtergrond kiezen en de foto makkelijk op maat maken. De achtergrond en de foto vormen nu een geheel!

Ook de binnenzijde was snel voor elkaar. Met een leuk lettertype. De kleur van de letters was redelijk simpel aan te passen en ik kwam er per ongeluk achter dat je ook de achtergrond van de tekst nog een kleurtje kon geven.
En dat alles heerlijk op de bank, op mijn IPad.

De site is onlangs ook vernieuwd.
Het bestel-proces is vereenvoudigd, je kunt eigen foto’s op een kaart gebruiken zonder ingelogd te zijn. Dat vind ik dus erg fijn werken. Ook de kaarten zijn aangepakt. Ze zijn nu onder andere groter, en worden in een mooiere envelop verzonden.
En de prijs, daar hebben ze nu eens niets aan gedaan. Dat is altijd fijn natuurlijk.

Onze kaart

kaartjeposten

En zie hier het resultaat! Mooie stevige kaart en je krijgt er ook stevige enveloppe bij. Je kan kiezen om er meerdere te bestellen zoals ik heb gedaan en ze dan thuis te laten bezorgen. Maar je kan ze ook gelijk naar de genodigde laten sturen via de post.

Q was erg blij met het resultaat en ik met de makkelijke manier van werken van de website.

Bestel jij wel eens kaarten online?

NB. Dit is een gesponsorde post. Maar mijn mening verandert niet door een opgestuurd product en ik zou dit product ook zelf hebben gekocht.

hetlevenvanalledag
Door

hetlevenvanalledag

op 07 Nov 2015

Meestal ben ik nog zelf aan de knutsel voor kaartjes als uitnodigingen. Wel ooit eens bij greetz kaart verstuurd. Fijne site

marjons
Door

marjons

op 07 Nov 2015

Ik kende deze kaartenpagina nog niet. Dus snel maar eens een kijkje nemen.... Kaartje ziet er iig erg leuk uit! Origineel ook.

Reactie plaatsen