29 juli 2015 
in Nieuws
2 min. leestijd

Vandaag: Meet en greet met Dora

A was vroeger echt dol op Dora. Dora is een meisje dat samen met haar aapje allerlei avonturen beleefd op Nickelodeon. En het leukste aan Dora is dat ze ook een beetje Engels spreekt en dat spelenderwijs aan de kinderen leert. A kon echt uren kijken. En heel trots zijn op het kleine beetje Engels dat ze wist. “Yes we did it” was zeker een jaar lang een uitspraak die je hier in huis vaak kon horen. T heeft Dora nog niet ontdekt. Mede door zijn grote zus, die nu hele andere programma’s kijkt, maar ook door Netflix. Dora zit niet op Netflix.

Meet en Greet

Bij de Hoogvliet werden er vorige week flyers uitgedeeld. Dora bezoekt onze Hoogvliet. Al enige tijd lagen er boeken bij de groente om stickers te sparen. T had natuurlijk dat boek al in zijn handen gehad. Aangezien wij net de stickers van de andere supermarkt, de AH hadden gespaard, en T nog niet echt geinteresseerd is in het volplakken van zo’n boek, hebben we deze actie wat aan ons voorbij laten gaan. Samen met een ruil- en knutselmiddag kun je vandaag dus ook op de foto. Ook al is A dan nu 8, ik denk dat ze het ook wel leuk vindt om samen met haar broertje naar Dora te gaan kijken. En wie weet zit T straks ook achter de DVD van Dora.Meet en greet Dora

Persbericht

Op de site van de Hoogvliet vond ik het volgende persbericht met alle informatie.

Meet & greet met tekenfilmfiguur Dora bij Hoogvliet Aalsmeerderweg en Nieuw-Vennep

Op woensdag 29 juli bezoekt Dora, bekend van Nickelodeon, de Hoogvliet supermarkt aan de Kalslagerring in Nieuw-Vennep en aan de Aalsmeerderweg in Aalsmeer. Fans van Dora kunnen met haar op de foto! Dora staat van 13.00 uur tot 13.30 uur en van 13.50 tot 14.20 uur klaar in Nieuw-Vennep. En van 15.40 uur tot 16.10 uur en van 16.30 tot 17.00 uur voor de kinderen klaar in Aalsmeer.

Spaaractie met Dora stickers
Het bezoek van Dora is gekoppeld aan de spaaractie van Hoogvliet, die in juni gestart is. Op de verpakkingen van gesneden groenten en panklare aardappels van Hoogvliet zitten stickers van Dora en haar vriendjes. De Dora stickers zitten tot en met dinsdag 4 augustus op de verpakkingen, onder het etiket. Deze stickers worden verzameld in het speciale Dora FunFood Boek dat tijdelijk gratis verkrijgbaar was in de Hoogvliet-winkels. Hoogvliet stimuleert met de spaaractie jonge kinderen op een leuke, speelse en leerzame manier gezond te eten.

Knutsel een Dora memospel
Kinderen zijn op woensdag 29 juli al vanaf 14.00 uur welkom in de winkel. Zij kunnen onder begeleiding van Hoogvliet-medewerkers een memoryspel van Dora en haar vriendjes knutselen. Ook kunnen dubbele stickers geruild worden, om zo het Dora FunFood Boek vol te krijgen.

Ik ben benieuwd wat T er vanmiddag van vindt.
Heb jij wel eens een meet en greet gedaan met een tekenfilmfiguur?

Reactie plaatsen