Speelgoed
Marijke Mulder- de Leur
Speelgoed
06/20/2017
1 min
0

Zoef Zoef Dieren van pluche

06/20/2017
1 min
0

T is er al te oud voor. Wij hebben ze dus ook nooit in huis gehad, maar we kennen ze wel. Van neefje K, die heeft ze wel gehad en veel mee gespeeld. Voor zijn eerste verjaardag hebben we er ook een cadeau gedaan. Waar we het over hebben? Over de Zoef Zoef Dieren vriendjes van Vtech. Ik vind ze zo leuk! En ze hebben nu nieuwe. Nog leukere, nog schattiger, en eigenlijk voor iedereen die fan is een musthave.

Zoef Zoef dieren

Ondanks dat onze kinderen er dus te groot voor zijn, toch een blog over deze leuke Zoef Zoef Dieren van Vtech. Dat we fan zijn van Vtech wisten jullie waarschijnlijk nog. We deden niet voor niets mee met het blogkampioensschap voor Vtech afgelopen najaar. En met nog een neefje op komst, geboren als jullie dit lezen, hoop ik, is er nog steeds een kans dat we in de winkel leuke Zoef Zoef Dieren mogen aanschaffen. Of misschien wel als kraamcadeau voor buren, kennissen, en anders later altijd nog voor de kleinkinderen. Hoewel dat laatste nog zeker een jaar of 12 mag duren. Wij blijven Vtech dus nog steeds op de voet volgen. Het persbericht over deze vrolijke nieuwe vriendjes die nu in de winkel liggen, hebben we dus ook zeker niet overgeslagen.
En weet je wat nu het leukste is, deze nieuwe Zoef Zoef dieren zijn echt anders dan hun voorgangers.

Pluche

Maak kennis met Daan Dalmatiër, Simone Schaap en Koko Konijn. Zoef Zoef Dieren plucheDe nieuwe pluche vriendjes. Ja je leest het goed. Ze zijn niet alleen van plastic. Ze zijn van pluche, dus heerlijk knuffelbaar. En ze passen moeiteloos bij de andere Zoef Zoef vriendjes. Ze passen op de Zoef Zoef Dieren Avonturenpaden en speelsets en reageren alert op de Magische Sensors. Karakters zijn het stuk voor stuk, met ieder zijn eigen liedjes en melodietjes. En natuurlijk passen ze ook op de Toet toet speelsets. Dus kun je beide ook prima combineren en hoef je geen keuze te maken.

Te koop

De Pluche Zoef Zoef Dieren hebben een adviesprijs van € 9,99 en zijn te koop bij de diverse speelgoedzaken of online.

Zijn jullie ook zo’n fan van Vtech?

Reacties
Categorieën