29 september 2017 
2 min. leestijd

Terugblik #1739

Hoi zus,

De herfst is echt begonnen, de blaadjes vallen, de padestoelen staan in het bos en het grasveld, we hebben nootje gezocht en vele gevonden. Helaas is daarmee ook het mindere weer gekomen. Ik ben de afgelopen week een paar keer natgeregend met de hond uitlaten. Maar dat was gelukkig niet de hele week het geval. We hebben namelijk ook nog heerlijk weer gehad en we deden ook weer van alles deze week.

Ik ben een aantal keren naar ons moestuintje geweest. Alles is van het land. Ik heb in plaats van een tuin vol pompoenen nu een keuken vol pompoenen. Maar eerlijk is eerlijk, ze zijn erg lekker. Ik hoop dat een aantal het overleven tot eind oktober zodat we ze ook nog uit kunnen hollen voor Halloween.

Q is gaan shoppen, tot zijn grote ergenis. Zijn moeder, ik dus, vond namelijk dat hij schoenen nodig heeft. Hij loopt nog steeds op zijn slippers en het liefst doet hij dat nog een hele tijd. Maar ik wil voordat het echt koud wordt dat hij ook schoenen heeft om aan te trekken. Ik heb hem samen met manlief er op uit gestuurd en ze kwamen terug met mooie zwarte sneakers. Ik kreeg deze foto opgestuurd en keek toch een beetje verbaasd. Ik had iets met veel kleuren verwacht of minstens oranje. Maar nee, het werden hele mooie zwarte. Met een kleine touch want als je goed kijkt zie je twee kabeltjes in de schoen verdwijnen. Ja inderdaad, er zitten lichtjes in de zool. Dus af en toe moeten zijn schoenen in het stopcontact.

terugblik1739

Ook A is aan de shop geweest. Pyjama’s was het doel en het is gelukt. Bij de Primark hebben ze allemaal Harry Potter kleding en ook pyjama’s. Dus A heeft nu een heleboel pyjama’s van Hogwarts. Zij is er enorm fan van dus ze is heel erg gelukkig hiermee.

De rest van het weekeinde gebruikte we om wat te relaxen, een ijsje te eten en vooral te gamen, de kinderen dan.

De week was weer lekker druk en soms flink haasten. A danst nog heel vaak en is soms laat uit school. Dan moet ze een beetje doorwerken, ook in de avond met huiswerk. Tot nu toe doet ze dat heel goed en werkt ze op de rustigere dagen goed vooruit. Maar ook in de avond hadden we het druk. A had fysio en ik ben naar de ouderinformatieavond op de basisschool geweest. Het was allemaal wel bekend omdat we het vorig jaar allemaal al een keer mee hebben gemaakt maar het was toch interessant.

Ook begon ik deze week aan een naald en draad project. Hierover vertel ik binnekort natuurlijk meer maar het moet een beetje geheim blijven nog. En dan helpt het natuurlijk niet als ik het op het internet zet ?. Ik hoop dat het in elk geval lukt zoals het in mijn hoofd zit.

Ook kocht ik kinderpostzegels op een wel hele bijzondere manier en wist ik eindelijk een cadeautje voor mijn zoons verjaardag te bedenken. Hij zelf kwam niet verder dan “weet ik niet” en ” weet ik veel”. Maar ik kan ze niet vinden, ook niet tweedehands! Maar nu heb ik wel wat gevonden. Het kan natuurlijk ook niet zo zijn dat je niks krijgt van je ouders. Maar ook deze hou ik nog even voor mij want je weet nooit welke kleine oogjes meelezen!

Al met al weer een bezig weekje. Hoe was de week bij jullie?

Reactie plaatsen