Priveleven
Marijke Mulder- de Leur
Priveleven
02/10/2017
2 min
0

Terugblik #1706

02/10/2017
2 min
0

Nou ik dacht dat wij een rustig weekje voor de boeg hadden. Natuurlijk verkeerd gedacht. Zo’n week is dan altijd hectisch en gebeurt er van alles. Ik ben dus blij dat de week er weer op zit geloof ik.

We startten wel rustig hoor. T was moe van zijn eerste ochtend school. Verder hadden we natuurlijk gewoon de tennis. Verder dus lekker weinig.

Zaterdag was een ochtendje shoppen. R moest nieuwe schoenen. Ja echt moest, zijn sneakers waren overleden. Nu heeft hij weer een prachtig paar. Voor mij ook een paar laarzen gevonden in de sale. T wilde echt naar de action, want A had een geweldige poef daar gekocht. En natuurlijk wilde hij er ook een. Geslaagd.terugblik_1706

Daarna gingen de kinderen graven, graven en graven. En huilen toen T van mij naar binnen moest omdat het donker werd. Dat het al enige tijd regende, dat kon ze niet deren.
terugblik_1706

Zondag wilden ze ook alleen maar graven, maar wij kozen toch ook nog even voor een korte wandeling in de duinen. Om daarna lekker even bij het vuur te zitten. Was erg gezellig met alle onbekenden, we hadden duidelijk een klik. Maakt zo’n middag extra gezellig als je met zijn allen plezier hebt in plaats van alleen met elkaar.

Maandag en dinsdag mocht ik werken op de school van A en nu ook T. Hij mocht dus dinsdag een hele dag wennen. Zwaar maar leuk.

Woensdag stond in het teken van de tandarts. Maar helaas we stapten in de auto en die besloot niet te starten. Maar we zijn niet voor 1 gat te vangen. We gingen fietsen, brrr koud. Maar over een half jaar hoeven we pas weer terug. Daarna de accu even opgeladen met dank aan zwager P, en een goed rondje gereden zodat we wel naar Spaans konden. Daar startte hij weer als een zonnetje, dus hopelijk alleen de kou en de korte afstanden, en gaat hij nog even mee. Maar het is wel een oude accu. En je snapt, daar zijn deze week geen foto’s van, in de drukte en haast gewoon vergeten de foto’s te maken.
Wel veel foto’s gemaakt van het werk aan de straat. Altijd al willen weten hoe dat zit met drainage putten, ja toch?terugblik_1706

Donderdag waren we ook aan het werk, maar dan thuis. Huishouden en werk achter de computer dus.

Hoe was jullie week?

Reacties
Categorieën