18 november 2016 
1 min. leestijd

Terugblik #1646

Ja wij hebben officieel het feestseizoen geopend hoor! Dus kom maar op met al die suiker, feestjes en überdrukke kinderen. Ja je leest het goed. We hadden dus wel weer een fijne week.

Natuurlijk begonnen we vrijdag met Sint Maarten. En dat wordt hier in de straat altijd goed gevierd. Ik was trouwens allang blij dat het droog was. De voorspellingen waren eerst een stuk minder goed. Het was nu wel koud, maar droog. En dat loopt toch een stuk gezelliger. Maar toch was het minder druk in de straat. Ik vermoed dat een aantal kinderen zich nu toch te oud voelt.

Zaterdag kwam natuurlijk Sinterklaas in het land. Na de intocht op tv, toch ook nog maar even gaan kijken bij de intocht in het dorp. Maar eerlijk gezegd vind ik die laatste nooit zo leuk. Er speelt een Pietenband, maar niemand zingt mee. Het is vooral dringen en wachten op Sinterklaas. We zijn dan ook weer snel vertrokken.

Zondag lekker rustig opgestart, lekker even buiten gewandeld naar oma, en verder heerlijk niets. Zo begonnen we uitgerust weer aan de werkweek. Maandag de start gemaakt met de surprises, want het lootje is binnen. Nou ja, start, het brainstormen is begonnen. Het thema is namelijk Ruimte. Dus Pinterest vast afgezocht naar ideeën.
terugblik_1646

Dinsdag een dagje gewerkt op de school van A. Daarna had ik nog lekker een avondje reanimeren. Nou gewoon de herhalingsles hoor.

En woensdag de laatste inkopen voor het 5 december feest gedaan, maar dat wist je al. Want dat deden we gezellig samen. Konden we gelijk T een beetje afleiden. En ik was dus blij dat de donderdag lekker rustig was, na een drukke week is dat weer heel fijn.

Hoe was jullie week?

Reactie plaatsen