10 maart 2019 
in Tags
1 min. leestijd

Tea Topic #19

Iets met keuzes maken deze week. Maar 1 dag. Dat is eigenlijk veel te weinig dat weet ik nu al. Ik heb voor deze vraag echt wel een lange lijst. Ik heb geen bucketlist, maar als ik er een zou hebben, dan zou hij vol staan met bestemmingen voor deze vraag.

Waar vlieg je heen als je voor 1 dag piloot zou zijn?

Tea TopiIk denk dat ik deze dag heel veel zou vliegen. En hopelijk zijn de tijdzones me goed gezind, dat ik het allemaal in 1 dag zou kunnen doen. Maar dan heb ik alsnog een heel snel vliegtuig nodig. Mijn bestemmingen liggen dan ook verspreid over de hele wereld.

Laat ik dan maar starten met de reis in Australië en hopen dat ik niet eerst naar Australië hoeft toe te vliegen, want dan zou de dag al voorbij zijn. Vanuit Australië, waar ik natuurlijk een aantal binnenlandse vluchten zou maken om zoveel mogelijk van het land te zien, vlieg ik dan door naar Indonesië. Daar zou ik graag nog eens terugkeren namelijk.
Dat geldt ook voor Maleisië, dus dat zou de volgende stop zijn. Daarna vlieg ik door naar India, Dubai,en dan door naar Europa. Daar bezoek ik dan Griekenland – want Athene staat hoog op mijn lijstje van te bezoeken steden- en de poolcirkel. Of dat dan in Zweden, Noorwegen of Finland wordt, dat maakt me niet zo heel veel uit.

Vervolgens vliegen we door naar Ijsland. Ook dat land lijkt me geweldig om te bezoeken. Vanuit Ijsland maken we dan de oversteek naar Curacao, Cuba en Jamaica. Als ik daar ben geweest gaan we door naar de VS en Canada. Wat ik daar allemaal wil bezoeken heb ik nog niet helemaal duidelijk. Maar in elk geval nog een keer naar New York en Florida. Las Vegas moet je denk ik gewoon gezien hebben, en dan sluit ik denk ik de trip af in Hawaii. Gewoon omdat ik dan door kan vliegen.

Helaas heb ik op deze dag geen tijd gehad om Afrika te bezoeken. Voor mijn gevoel lag dat dan toch minder op de vliegroute, maar toch best jammer.

Waar zou jij heen vliegen als je voor 1 dag piloot mocht zijn?

Reactie plaatsen