29 juni 2017 
in Review
3 min. leestijd

Sweakers® zwemsokken+ winactie (gesloten)

Ja, A je mag nog 1x van de glijbaan, daarna gaan we echt douchen en aankleden. Het einde van het ochtendje baby-peuterzwemmen had lang genoeg geduurd. Dat werd een sprintje richting de glijbaan en ik hoor mezelf nog roepen:”Niet rennen!” Maar het is al te laat. En daar ging mijn kleine meisje (ze was toen een jaar of 2,5). Floep onderuit, En natuurlijk viel ze niet op haar billen maar op haar hoofd. Gelukkig begon ze gelijk te huilen.

Het liefste was ik hard naar haar toe gerend, maar ja, we waren nog steeds in het zwembad hè en als ik ernaast zou komen te liggen, zou niet bepaald grappig zijn. Eenmaal  op de plek des onheils aangekomen, even goed kijken naar de schade. Dat wordt een flinke bult.

Dokter

Dat laatste rondje glijbaan werd het dus niet meer, en even rustig douchen ook niet. Snel omkleden en hoppa naar de dokter. Die wilde haar toch wel even zien. Gelukkig waren we eind van de ochtend alleen een bult en een wekadvies verder. Het had veel erger kunnen zijn. Rot zwembaden met gladde vloeren ook. Waarom hebben ze daar nou niets op gevonden?

Zwemsokken

Oh dat hebben ze nu wel. Heb jij ze al gespot? Ockyz heeft zwemsokken. Ja zwemsokken, handig in plaats van zware waterschoenen en toch grip.Sweakers_zwemsokken

De gepatenteerde Sweakers® antislip zwem sok is cool, comfortabel, hygiënisch, antibacterieel, sneldrogend, geschikt voor chloor en zeewater en geeft door het unieke antislip profiel bovenal veel grip.

Wij kregen 2 paar toegestuurd om te proberen. Want zit dat nu lekker, hebben we genoeg grip? Op een mooie dag hebben we ze gewoon aangetrokken, allereerst om eerst maar eens te kijken wat het nu precies is, en hoe trek je ze aan. Kunnen we direct even foto’s maken. T in maat 27-30 en A in maat 31-34. Ik was bang dat T ze nog net aan zou kunnen, want zijn voeten groeien hard, maar niets is minder waar. Ze zijn meer dan ruim genoeg. Zelfs nog wat groot. Hij heeft nu ongeveer maat 28/29, dus hij kan er nog even mee vooruit. A heeft maat 34/35 en paste deze sokken ook perfect. Neem ze dus niet te groot, want passend sluiten ze mooi aan.

Het was nog wel een beetje gedoe om ze goed aan te krijgen. Ze zijn strak en dan moeten ook nog eens de tenen op de juiste plek. Mama’s hulp was dan bij T ook meer dan nodig. A lukte het uiteindelijk zelf om ze goed aan te krijgen. Maar we moesten wel even goed sjorren om ze fijn aan te krijgen. Eenmaal aan, heeft A er de hele middag thuis op gelopen. Ze zaten heerlijk. T wilde ze wel snel weer uit. Hij vond het maar niets dat zijn grote teen apart zat van zijn andere tenen. Maar dat is een kwestie van wennen. En volgende keer, iets minder ver omhoog proberen te trekken wellicht.Sweakers_zwemsokken

De test

A heeft ze inmiddels getest op alle mogelijke ondergronden en is heel tevreden. Een goede antislip zool die zijn werk doet. Ook op natte en gladde ondergronden. Natuurlijk moet je ook als je deze Sweakers® aan hebt, niet rennen in een zwembad. Dat is nog steeds gevaarlijk. Maar het gevaar van uitglijden is veel minder groot. En ze zitten dus comfortabel.

Zwemles

We zijn met T nog niet begonnen met zwemles, maar we gaan zeker kijken of hij ze ook tijdens de lessen kan gebruiken. Het dragen van Sweakers® heeft geen effect op de zwemtechniek en kan dus ook prima tijdens de zwemles, als alternatief voor waterschoenen gedragen worden. Of dat ook met het afzwemmen mag? Dat weet ik niet, dat vragen we tegen die tijd wel na. Ze zijn natuurlijk veel lichter dan schoenen…..

Hebben?

Sweakers® zijn beschikbaar van maat 19 tot en met 46. Ze zijn gemakkelijk te bestellen via de site van Ockyz. En ze hebben niet alleen blauwe, die ik koos voor het gemak van doorschuiven, maar ook roze, groene en verschillende designs. De prijs ligt tussen de € 14,95 voor de grijze variant en de € 19,95 voor de meeste varianten.

Winactie

Wij mogen 4 van onze lezers, of lezeressen, of eigenlijk de kinderen dus blij maken met shoptegoed van € 10,-. Je kunt de Sweakers® die je toch al wil aanschaffen, voor de helft van de prijs aanschaffen. Laat hiervoor een reactie achter onder dit blog of op onder het Facebookbericht van deze actie. Dan weten wij dat je meedoet.

Je kunt meedoen tot en met 6 juli 2017 23:59 uur. Daarna zorgen wij dat de winnaars persoonlijk bericht krijgen!

Uitslag

NB. Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking met Ockyz.com.

elisabeth maria martina
Door

elisabeth maria martina

op 29 Jun 2017

coole actie

Marijke
Door

Marijke

op 07 Jul 2017

Hoi Elisabeth. Jij bent een van de winnaars van de kortingscode van Ockyz. Stuur je even een mailtje naar mamasmetthee@gmail.com, dan zorgen we dat je een kortingscode ontvangt. Groetjes Marijke en Hanneke

Bianca
Door

Bianca

op 29 Jun 2017

Sanne doet graag mee, ze lijken mij ideaal voor haar. Binnenkort weer op vakantie en vallen bij het zwembad zit in een klein hoekje! Wij zouden de roze graag willen kopen, maar ik vindt ze best duur. Tot op heden daarom ook maar flexibele waterschoenen in gebruik.

Reactie plaatsen