Kinderboeken
Hanneke Koper-de Leur
Kinderboeken
03/12/2016
1 min
0

Stemmen op je favoriete boeken

03/12/2016
1 min
0

Boeken zijn leuk! Iets wat hier in huis door dochterlief in elk geval wel ervaren wordt. Q weet het nog niet zeker. Boeken zijn bij hem soms leuk. Wat wel leuk is zeggen welke boeken je leuk vind en welke niet. En dat weet hij prima.

Kinderjury

Elk jaar kan dat door op de website van de kinderjury te stemmen op je drie favorieten boeken. De keuze is enorm, moet ik zeggen, dus ik denk dat er voor ieder kind wel drie leuke boeken tussen zitten.

De vijf meest gekozen boeken worden door de kinderjury beoordeeld en uiteindelijk wint er dan 1 boek de kinderjuryprijs.

blockbusters

De winnaars volgens onze kinderen

Natuurlijk lieten wij onze kinderen ook stemmen op hun favoriete boeken.
A van 11 stemt dit jaar op Blockbusters, het Picasso mysterie, De waanzinnige boomhut van 52 verdiepingen en een boek van de serie De Heksen van Fantasia van Thea Stilton.

Q, 9 jaar, heeft gekeken bij de boeken voor 10-12 jarige omdat de andere te makkelijk zijn voor hem. Hij heeft gekozen voor De waanzinnige boomhut van 52 verdiepingen, net als zijn zus, De duistere kroon, een boek van Geronimo Stilton uit de serie De ridders van Fantasia en als laatste voor een boek van Dummie de Mummie (en de drums ban Massoeba).

A, van 8 jaar heeft gestemd op heksje Lily in Sprookjestoverland en Foeksia en de mislukte toverspreuk. Daarnaast is ze sinds kort toch ook zo ver dat ze moeilijkere boeken leuker begint te worden. En daarom stemt ze ook op Dagboek van een Muts. Haar favoriete serie van het moment.

Stem je ook mee?

Wil je zelf ook stemmen! Dat kan op de website van de kinderjury. Iedereen die tussen de 6 en de 12 jaar oud is mag stemmen. Je kan stemmen vanaf 9 maart tot 20 maart.

En op wie stemmen jullie?

Reacties
Categorieën